Чемпіонат U-21. «Динамо» – «Карпати». Прев'ю (+ ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. «Динамо» – «Карпати». Прев'ю (+ ВІДЕО)

«Динамо»: знайти свою гру

Якщо перші склади «Динамо» і «Карпат» займають в Прем'єр-лізі перше і останнє місця відповідно, то в молодіжному чемпіонаті кияни четверту строчку зверху, а львів'яни четверту знизу. Резонно, що такий турнірний розклад не є межею мрій для тренерів та гравців обох команд. Хоча головною метою традиційно ставиться виховання молоді для головної команди, досягати її набагато приємніше перемагаючи і займаючи вищі місця в турнірній таблиці.

Хоча, нинішнє становище команд не відрізняється від підсумків минулорічного сезону. В ньому «Динамо» також фінішувало четвертим, а «Карпати» також зайняли 11-е місце. Отже можна говорити про певну стабільність, яка дає можливість керівникам клубів робити висновки.

В останньому турі «Динамо» поступилося лідеру турнірної таблиці «Дніпру» 0:2. Цей матч став хорошим уроком підопічним Вісенте Гомеса. Дніпряни славляться прекрасною обороною, пройти яку киянам виявилося не під силу. І це незважаючи на те, що молодим динамівцям допомогли атакуючі гравці першої команди Влад Калитвинцев та Андрій Цуріков. «У першому таймі команда добре рухалася, злагоджено грала, і був порядок в обороні. Трохи не вистачало тільки останнього пасу в кінцівці, на вістрі атак. А за великим рахунком нам, тренерському штабу, перший тайм сподобався. Але матч складався з двох частин. Другий тайм ми провалили, особливо, коли нам забивали м'ячі. Ми пропустили контратаки, і суперник грамотно цим скористався», - такий підсумок зустрічі підвів тренер« Динамо» U-21 Юрій Мороз.

У попередньому матчі участь не приймав дискваліфікований Артем Бєсєдін. Проти львів'ян тренери розраховують на нападника. Після травми тільки почав тренуватися Вадим Солдатенко, але до повного відновлення воротареві ще потрібен час. Є проблеми зі здоров'ям у захисників Олександра Головка та Максима Нестеренка.

В останніх трьох іграх «Динамо» двічі поступилося і один раз зіграло внічию. Є хороша можливість в матчі з «Карпатами» перервати невдалий період.

«Карпати»: мало забивають, мало пропускають

Львівські любителі футболу насилу знаходять позитив у виступах улюбленої команди в нинішньому сезоні. Колись успішний молодіжний склад виступає вельми нестабільно, лише двічі добившись перемоги в десяти проведених матчах. Команда відрізняється нестабільністю, що знаходить відображення як у грі, так і в результатах

Незважаючи на різне становище в турнірній таблиці «Динамо» і «Карпат», пропускають команди приблизно однаково: 11 проти 12. Зате в нападі кияни багато успішніші, забивши 17 м'ячів. У львів'ян всього сім точних влучень. Їх авторами стали Ярослав Волошин (двічі), Юрій Красномовець, Артем Грищенко, Тарас Завійський та Максим Грисьо. Ще один м'яч суперник «Карпат» забив у власні ворота.

Як і «Динамо», в останніх трьох матчах «Карпати» не знають радощів перемог, двічі зігравши внічию і один раз поступившись. До закінчення першої частини сезону у підопічних Олександра Чижевського залишаються чотири матчі для виправлення становища

Остання зустріч команд

Чемпіонат U-21. 25-й тур

11.04.2014. г.Рава-Руська. Стадіон «Локомотив». 150 глядачів

«Карпати» (Львів) - «Динамо» - 0:0

«Карпати»: Ильющенков, Білоус, Білий (к), Новотрясов, Дударенко, Савченко, Страшкевич (Яструб, 64), Савошко (Завійський, 75), Пучковский (Поручинский, 67), Красномовець, Грищенко (Волошин, 82)

«Динамо»: Рудько, Шевчук, Головко, Лук'янчук, Нагорний, Харатін, Полегенько (к), Михайличенко, Кузик, Бесєдін, Тарануха.

Попереджені: Білоус (42), Білий (68)

Вилучений: Білоус (88, повторне попередження).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер