Чемпіонат U21. «Динамо» - «Маріуполь» - 3:0 (+ФОТО, ВІДЕО)

Чемпіонат U21. «Динамо» -  «Маріуполь» - 3:0 (+ФОТО, ВІДЕО)

Кияни впевнено перемогли 3:0, забивши в першому таймі один м’яч, а в другому – ще два. Із гравців першої команди у складі «Динамо» на поле знову вийшли Міккель Дуелунд і Йосип Піварич, а також уже звично для цього сезону з’явився Сідклей, який провів на полі перший тайм, а в перерві був замінений.

Початок зустрічі був за киянами, маріупольці ж почали гру обережно. Динамівці на правах господарів більше володіли м’ячем, комбінували, але їхні зусилля суперник нейтралізовував на підступах до власного штрафного майданчика. Досить небезпечними були навіси від кутової позначки у виконанні Цитаїшвілі, але і з ними гостям вдавалося впоратися. У відповідь найнебезпечніший момент біля володінь Кучерука маріупольці створили після штрафного, який вони заробили метрах у 20-ти від воріт, але Кащук пробив вище правої хрестовини.

Що стосується киян, з кожною атакою їхній тиск на ворота «Маріуполя» збільшувався. Зокрема відзначимо вихід сам-на-сам із воротарем Ісаєнка, але кут обстрілу був занадто гострим, тому відправити м’яч у ворота динамівському нападнику не вдалося. Маріупольці відчайдушно чинили опір, і майже до самого свистка на перерву їхні зусилля давали результат. Але на останній хвилині під час чергової атаки динамівців Романюк збив у власному штрафному майданчику Сідклея, і арбітр призначив пенальті. Цитаїшвілі майстерно реалізував одинадцятиметровий удар, пробивши точно в правий від себе кут воріт. Голкіпер напрям польоту м'яча вгадав, але дотягнутися не зміг. Після цього забивати м’ячі у ворота гостей стало значно легше, але це відбулося вже після перерви.

У другому таймі динамівці з новиими силами пішли вперед. Хороший момент мав Дуелунд, але схибив на кілька сантиметрів після подачі зі штрафного. Згодом Піварич проривався до воріт лівим флангом та віддавав м’яч трохи назад на Ісаєнка, проте переграти Поспєлова Євгену не вдалося. Наша команда увімкнула високий пресинг, одразу перехоплюючи м’яч при його втраті, і забиті м’ячі не змусили на себе довго чекати. Спочатку прострільну передачу до штрафного майданчика у виконанні Цитаїшвілі влучним ударом із розвороту завершив Дуелунд, а через кілька хвилин після подачі кутового Ісаєнко головою спрямував м'яч у сітку, довівши рахунок до великого. У час, що залишився до фінального свистка, дві нагоди відзначитися мав Сухоручко, який вийшов на заміну, але в першому випадку динамівець не встиг на добивання, а в другому з ударом Данила впорався воротар, перевівши м’яч на кутовий.

У підсумку 3:0 – упевнена перемога молодіжної команди «Динамо».

Чемпіонат U21. 15 тур

«Динамо» - «Маріуполь» - 3:0 (1:0)

23.11.2019. НТБ «Динамо»

«Динамо»: Кучерук, Сирота, Кузик, Романчук, Хондак, Піварич, Сідклей (Янаков, 46), Білошевський (к) (Кулаковський, 89), Дуелунд (Ващишин, 82), Цитаїшвілі (Мащенко, 79), Ісаєнко (Сухоручко, 82).

«Маріуполь»: Поспєлов, Романюк, Шинкаренко, Саєнко, Прокопчук, Путря, Доброхотов (Бондар, 75), Кошкош, Петерман  (Кожевніков, 46; Вакуленко, 82), Вискребенцев, Кащук (Літюк, 46).

Голи: Цитаїшвілі (45+1, з пен), Дуелунд (70), Ісаєнко (74)

Попередження: Сідклей (22), Романчук (77) – Вискребенцев (66).

Фото: Оксана Васильєва

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер