Чемпіонат U-21. «Динамо» - «Маріуполь» - 3:2. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. «Динамо» - «Маріуполь» - 3:2. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Рахунок у матчі був відкритий вже на восьмій хвилині зустрічі. Ахмед Алібеков на правому фланзі віддав пас на Лєднєва. Богдан змістився у центр і лівою ногою з-за меж штрафного майданчика вразив сітку воріт «Маріуполя» та зробив рахунок 1:0 на користь київського «Динамо».

На 22-й хвилині маріупольська команда зрівняла рахунок у матчі. Сергій Горбунов, виконуючи штрафний удар, влучив у ворота «Динамо». Георгій Бущан відбив удар, але м'яч залетів у ворота. Тож рахунок став рівним - 1:1.

А на останній хвилині першого тайму Денис Арендарук вивів свою команду вперед. Денис отримав довгу передачу із центру поля від свого партнера по команді та з гострого кута поцілив у правий верхній кут воріт киян. Таким чином Арендарук встановив рахунок 1:2 на користь «Маріуполя», із яким команди пішли на перерву.

Через три хвилини після початку другого тайму Назарій Русин зрівняв рахунок. Георгій Цитаїшвілі обіграв суперників, які стелилися у підкатах, на лівому фланзі і пробив з гострого кута. А влучив у ворота маріупольської команди Назарій Русин, тим самим зрівнявши рахунок у матчі - 2:2.

Після відновлення рівноваги «динамівці» прагнули вийти вперед у рахунку. Зокрема ударів по воротах «Маріуполя» завдавали Дмитро Хльобас і Богдан Лєднєв, але голкіпер забирав м'яча до рук.

Поєдинок супроводжувався великою кількістю зупинок: порушення правил, медична допомога травмованим гравцям, перерви на водопій та заміни.

Останні хвилини видалися напруженими та результативними. Гра наближалася до завершення із нічийним рахунком 2:2, проте на четвертій доданій хвилині до основного часу поєдинку Богдан Лєднєв оформив дубль і вирвав перемогу для київського «Динамо»! Владислав Дубінчак віддав довгу передачу на Русина, Назарій добре прийняв і обробив м'яч, після чого у падінні віддав передачу на Лєднєва - і Богдан влучив у ворота суперника. Цей гол став вирішальним у матчі, завдяки чому київське «Динамо» вирвало перемогу в «Маріуполя» із рахунком 3:2.

Чемпіонат U-21. 30-й тур. «Динамо» - «Маріуполь» - 3:2 (1:2)

03.05.2018. НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка

«Динамо»: Бущан, Карась, Казаков, Лєднєв, Алібеков (Петрусенко, 46), Цитаїшвілі (Смирний, 80), Вантух (Хльобас, 46), Русин, Миколенко, Малишкін (Сидорчук, 74), Кадар (Дубінчак, 46).

«Маріуполь»: Поспєлов, Ічуаідзе, Семеніхін, Сеницький (Шевченко, 65), Савін, Коробенко, Авагімян (Петерман, 77), Білокінь, Арендарук (Проданов, 46), Горбунов (Середа, 70), Бугай (Вакуленко, 90).

Голи: Лєднєв (8, 90+4), Русин (48) - Горбунов (22), Арендарук (45).

Попередження: Казаков (39), Лєднєв (45+3) - Савін (56), Білокінь (71), Середа (74), Проданов (76).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер