Чемпіонат U-21. «Динамо» - «Олімпік» - 5:0. Звіт про матч

Чемпіонат U-21. «Динамо» - «Олімпік» - 5:0. Звіт про матч

Рахунок у матчі був відкритий на 12-й хвилині. Микита Кравченко віддав передачу на Шпирку – і Юрій, вдало підставивши ногу, з дуже гострого кута відправив м`яч у сітку воріт суперника та зробив рахунок 1:0 на користь «Динамо».

За чотири хвилини Микола Шапаренко подвоїв перевагу господарів поля. Микола виконав передачу на Калитвинцева, Владислав із правого флангу зробив навіс до штрафного майданчика гостей – і Шапаренко головою відправив м`яч рикошетом від газону у ворота «Олімпіка».

У середині першого тайму знову спрацювала зв`язка Кравченко-Шпирка. Микита виконав навіс із правого флангу – і Юрій з гострого кута головою результативно пробив під поперечину воріт донецької команди, таким чином оформивши дубль і зробивши рахунок 3:0 на користь «Динамо».

На 33-й хвилині Роман Вантух заробив пенальті, який сам і виконав. Після його удару в лівий кут воріт «Олімпіка» голкіпер парирував удар, але Вантух спрацював на добиванні, точно пробивши у правий кут воріт донеччан і зробивши рахунок у матчі 4:0 на користь київського «Динамо», із яким команди й пішли на перерву.

На початку другого тайму Владислав Калитвинцев, виконуючи штрафний удар із правого флангу, чудово пробив над стінкою та влучив у сітку воріт «Олімпіка». Таким чином рахунок став 5:0 на користь «Динамо».

Згодом Вітор Буено зі штрафного завдав удару по воротах донецької команди, проте м`яч пролетів вище воріт.

Шанс відзначитися голом у другій половині гри мали і донеччани. Емін Сафіханов п`ятою пробив повз ліву стійку воріт «Динамо».

Ближче до завершення поєдинку Ахмед Алібеков, виконуючи штрафний удар, пробив у площину воріт «Олімпіка» – прямо в руки голкіперу.

Матч завершився перемогою київського «Динамо» над донецьким «Олімпіком» із розгромним рахунком 5:0. 

Чемпіонат U-21. 9-й тур. «Динамо» - «Олімпік» - 5:0 (4:0) 

06.10.2018. НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка

«Динамо» (Київ): Маханьков, Кравченко, Попов (Біловар, 61), Романчук, Вантух, Калитвинцев (Дмитрук, 61), Че Че (Петрусенко, 53), Шапаренко (Смирний, 46), Алібеков (к), Буено, Шпирка (Хоцяновський, 76).

«Олімпік» (Донецьк): Безкровний (к), Бородай (Черниш, 89), Тимошенко, Мелінишин, Боровик, Кравчук (Таловєров, 62), Янков, Геловані, Пуди, Сафіханов (Плечій, 72), Тищенко (Шіман, 89).

Голи: Шпирка (12, 21), Шапаренко (16), Вантух (33), Калитвинцев (50).

Попередження: Вантух (7) – Сафіханов (19), Кравчук (51), Пуди (78), Тищенко (81).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер