Чемпіонат U-21. «Динамо» – «Шахтар» – 2:1. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. «Динамо» – «Шахтар» – 2:1. Звіт про матч (+ВІДЕО)

У четвер, 2 серпня, київське «Динамо» провело поєдинок із донецьким «Шахтарем» у рамках третього туру чемпіонату U-21 сезону 2018/19. Матч пройшов на навчально-тренувальній базі «Динамо» в Чапаївці.

Рахунок у матчі було відкрито вже на 13-й хвилині поєдинку. Йосип Піварич виконав хороший навіс із лівого флангу на Смирного – і Євгеній головою завдав удару по воротах «Шахтаря». Інші гравці стояли, немов зачаровані, тож ніхто не завадив Смирному вразити сітку воріт суперника і вивести свою команду вперед. Таким чином рахунок став 1:0 на користь «Динамо».

Після забитого м’яча кияни продовжили атакувати та домінувати на футбольному полі. Зокрема Владислав Калитвинцев пробив у площину воріт, але голкіпер упіймав м’яч. Євгеній Смирний пробив вище воріт гостей. А удари Ахмеда Алібекова та Сідклея були заблоковані гравцями «Шахтаря».

Та, попри домінування «динамівців», результативного удару завдав «Шахтар». Донеччани розпочали контратаку, Олександр Зубков отримав передачу від партнера по команді і пробив повз Георгія Бущана по центру воріт киян, зрівнявши на 34-й хвилині рахунок у поєдинку – 1:1.

Гол додав упевненості гравцям «Шахтаря», тож вони створили декілька небезпечних моментів. Удар Михайла Мудрика був заблокований. Пізніше спробу відзначитись у воротах «Динамо» ми побачили у виконанні Олександра Зубкова – цього разу він пробив здалеку з правого флангу, та м’яч пролетів над поперечиною. Вже у доданий час донецька команда отримала право на виконання штрафного удару із небезпечної позиції, проте Михайло Мудрик не скористався цією можливістю, пробивши набагато вище володінь Георгія Бущана. Тож на перерву команди пішли за нічиєї 1:1.

У другій половині гри Владислав Калитвинцев завдав удару по воротах «Шахтаря» – голкіпер парирував удар. З боку донецької команди небезпека була знову-таки від Олександра Зубкова, проте його удар зі штрафного не став влучним.

Мав можливість відзначитися забитим м’ячем Сергій Булеца. На 81-й хвилині він пробив у лівий кут воріт суперника, та голкіпер у падінні впіймав «шкіряного». Та все ж «динамівцям» вдалося вийти вперед. На 93-й хвилині поєдинку Євгеній Смирний виборов м’яч у суперника та влучно пробив повз голкіпера у ворота «Шахтаря». Таким чином Смирний оформив дубль у цьому матчі та на останніх хвилинах поєдинку вирвав перемогу для київського «Динамо» із рахунком 2:1.

Чемпіонат U-21. 3-й тур. «Динамо» – «Шахтар» – 2:1 (1:1)

03.08.2018. НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка

«Динамо» (Київ): Бущан, Попов, Малишкін (Петрусенко, 55), Миколенко, Піварич (Вантух, 46), Сідклей, Смирний, Алібеков, Калитвинцев (Цитаїшвілі, 74), Шапаренко (Булеца, 46), Русин (Хоцяновський, 46).

«Шахтар» (Донецьк): Кудрик, Конопля, Меліченко, Бондар, Корнієнко (Топалов, 71), Ігнатенко, Зубков, Якімець (Чех, 59), Васілевіч (Кулаков, 90), Глагола (Дудік, 74), Мудрик (Холод, 85).

Голи: Смирний (13, 93) – Зубков (34).

Попередження: Алібеков (14), Петрусенко (75), Миколенко (89) – Дудік (77), Корнієнко (79).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер