Чемпіонат U-21. «Динамо» - «Шахтар» - 2:2. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. «Динамо» - «Шахтар» - 2:2. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Рахунок у вирішальному поєдинку за чемпіонство був відкритий уже на п'ятій хвилині матчу. Богдан Лєднєв, виконуючи штрафний удар, вразив лівий нижній кут воріт «Шахтаря» та вивів свою команду вперед - 1:0. Євген Гриценко помилився, пішовши у протилежний бік воріт, вочевидь не очікуючи результативного удару.

А на 31-й хвилині Богдан Лєднєв подвоїв перевагу «Динамо» та оформив дубль. Цього разу він влучив у ворота «гірників» із гри - з лету завдав потужного удару в правий нижній кут воріт «Шахтаря», який виявився результативним. Рахунок став 2:0 на користь «Динамо».

Проте на 40-й хвилині «динамівці» почали втрачати везіння. Георгій Цитаїшвілі за дві хвилини отримав дві жовті картки, через що арбітр вилучив його - і «біло-сині» залишилися грати в меншості.

На останніх хвилинах першого тайму «Шахтар» зменшив відставання від господарів поля. Арбітр призначив пенальті у ворота киян через гру рукою Івана Калюжного у штрафному майданчику киян - і Гіоргі Арабідзе реалізував 11-метровий удар. Георгій Бущан вгадав напрямок польоту м'яча, проте не зміг врятувати свої ворота від голу «гірників». На перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь «Динамо».

На 65-й хвилині «Шахтар» зрівняв рахунок. Гіоргі Арабідзе виконав подачу з кутового з правого флангу, на яку відгукнувся Данило Сагуткін - і головою поцілив у ворота «Динамо». Таким чином рахунок став нічийним 2:2.

«Біло-сині», граючи в меншості, намагалися вирвати перемогу у вирішальному поєдинку, проте їхні удари або були неточними, або парирував голкіпер донецької команди.

До кінця гри ми голів більше не побачили, матч 32-го туру чемпіонату U-21 завершився нічиєю 2:2. Для здобуття першого місця в чемпіонаті «Динамо» потрібна була тільки перемога у грі проти «Шахтаря». Тож, зігравши внічию, київська команда втратила чемпіонство.

Чемпіонат U-21. 32-й тур. «Динамо» - «Шахтар» - 2:2 (2:1)

18.05.2018. НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка

«Динамо» (Київ): Бущан, Карась, Смирний (Янаков, 57), Казаков, Леднєв (Алексєєв, 78), Булеца (Петрусенко, 46), Цитаїшвілі, Вантух, Русин, Малишкін (Ващишин, 84), Калюжний (Попов, 89).

«Шахтар» (Донецьк): Гриценко, Грачов, Сагуткін, Чоботенко, Корнієнко, Бондар, Конопля, Якімець, Дудік (Меліченко, 86), Арабідзе (Кулаков, 78), Глагола.

Голи: Лєднєв (5, 31) - Арабідзе (45+1), Сагуткін (65).

Попередження: Цитаїшвілі (39), Казаков (75), Калюжний (79) - Грачов (31), Чоботенко (48), Якімець (70).

Вилучення: Цитаїшвілі (40).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер