Чемпіонат U21. «Динамо» — «Зоря» — 1:1. Звіт про матч

Чемпіонат U21. «Динамо» — «Зоря» — 1:1. Звіт про матч

Тренерський штаб молодіжного складу «біло-синіх» отримав у своє розпорядження кілька гравців з обойми основної команди – із перших хвилин на поле вийшли Кадірі, Сідклей, Дуелунд, а також наближені до першої команди Нещерет та Сирота, які, зокрема, літали з «біло-синіми» на виїзний матч Ліги Європи до Мальме.

Команди розпочали матч спокійно, переважно турбуючи один одного ударами здалеку. У середині тайму «біло-сині» збільшили темп. Спочатку Кадірі поцілив у стійку, а з добиванням Янакова впорався голкіпер, але на 31-й хвилині і він не допоміг, коли захисник «Зорі» не зміг вибити м’яча зі свого штрафного майданчика й Кравченко ударом зльоту поцілив у кут воріт.

На початку другого тайму гості почали включати високий пресинг, і таки домоглися свого на 56-й хвилині. Після подачі з кутового арбітр призначив пенальті, передивившись момент після підказки відеоасистента, і Білоцерківець точно пробив у верхній кут фактично без шансів для Нещерета.

Буквально відразу Ісаєнко мав момент, аби знову вивести «біло-синіх» уперед, але, замикаючи дальню стійку, не зміг поцілити в порожні ворота з кількох метрів. Трохи згодом Євген таки відправив м’яча у ворота, зігравши на добиванні після того, як Сухоручко поцілив у стійку, але арбітр не зарахував узяття воріт та зафіксував положення поза грою у нашого нападника.

До фінального свистка рахунок так і не змінився. У підсумку, 1:1 – «Динамо» набирає 35 очок та ділить друге місце з донецьким «Шахтарем», відстаючи на три бали від полтавської «Ворскли», яка має на одну проведену гру більше.

Чемпіонат U21. 17-й тур

«Динамо» — «Зоря» — 1:1

07.12.2019. Віта-Литовська, НТБ «Динамо»

«Динамо»: Нещерет, Кузик, Білошевський, Кадірі (Сухоручко,63), Янаков (Мащенко, 80), Ісаєнко, Сирота, Сідклей (Шулянський, 90+3), Хондак, Кравченко, Дуелунд (Кулаковський, 87).

«Зоря»: Василь, Вовченко, Лазіо, Сухар, Агапов, Мільченко (Демченко, 86), Поддубний, Білоцерківець (Повалій, 74), Алефіренко, Борисенко, Шалфєєв.

Голи: Кравченко (31) — Білоцерківець (56, пен.).

Попереджені: Хондак (16), Сирота (55), Білошевський (77) – Поддубний (48), Лазіо (64), Шалфєєв (90+4).

Вилучений: Лазіо (89, друге попередження).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер