Чемпіонат U-21. «Динамо» - «Зоря» - 5:1. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. «Динамо» - «Зоря» - 5:1. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Рахунок у матчі вже на четвертій хвилині відкрив Ярослав Надольський, вразивши сітку воріт «Зорі» після прострільної передачі від Георгія Цитаїшвілі та пасу від Владислава Супряги. Таким чином «Динамо» вийшло вперед на табло - 1:0.

Також у першій половині гри по воротах гостей пробивали Че Че та Сергій Булеца, проте їхні удари не стали точними. Удар Миколи Яроша голкіпер «Зорі» парирував.

Із небезпечних моментів луганчан можна згадати удар від Даниїла Алефіренка, після якого «шкіряний» пролетів повз ліву стійку воріт Артура Рудька.

Наприкінці першого тайму Ярослав Надольський подвоїв перевагу київської команди та оформив дубль. Спочатку Сергій Булеца завдав удару по воротах луганчан - м`яч влучив у стійку. Надольський, знаходячись у штрафному майданчику «Зорі», поцілив у правий верхній кут воріт, зробивши рахунок 2:0 на користь «Динамо», з яким команди пішли на перерву.

На 59-й хвилині Сергій Булеца мав ще нагоду забити, проте його удар із дальньої дистанції Дмитро Мацапура парирував. Владислав Супряга, в свою чергу, скористався своєю можливістю відзначитися третім забитим м`ячем «Динамо» в цьому матчі - і добив «шкіряного» в сітку.

За п`ять хвилин Олександр Сирота зробив рахунок 4:0 на користь київського «Динамо», влучивши у ворота «Зорі» після подачі зі штрафного з правого флангу.

На голи «біло-синіх» на 70-й хвилині зустрічі забитим м`ячем у лівий нижній кут воріт зі штрафного майданчика господарів поля відповів Ілля Повалій. Рахунок став 4:1.

Та на 84-й хвилині «Динамо» повернуло свою перевагу в чотири забиті м`ячі. Денис Попов після подачі з кутового з лівого флангу від Сергія Булеци головою відправив «шкіряного» в сітку воріт «Зорі», встановивши рахунок 5:1, із яким матч і закінчився.

Чемпіонат U-21. 19-й тур. «Динамо» - «Зоря» - 5:1 (2:0)

24.02.2019. НТБ «Динамо» в Конча-Заспі

«Динамо» (Київ): Рудько, Ярош, Че Че (Петрусенко, 77), Цитаїшвілі (Шулянський, 46), Супряга (Шпирка, 68), Булеца, Кравченко, Сирота, Надольський, Попов (к) (Біловар, 86), Буено (Волошин, 68).

«Зоря» (Луганськ): Мацапура, Повалій, Вовченко, Васько, Агапов, Борисенко, Казаков (Мильченко, 67), Загоруйко (Новіков, 77), Алефіренко, Шалфєєв (к), Сандрак-Вінницький (Демченко, 67).

Голи: Надольський (4, 41), Супряга (59). Сирота (64), Попов (84) - Повалій (70).

Попередження: Че Че (24), Кравченко (45), Попов (78) - Борисенко (87).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер