Чемпіонат U-21. «Дніпро» - «Динамо». Прев'ю

Чемпіонат U-21. «Дніпро» - «Динамо». Прев'ю

Початок о 14:00.

«Динамо»: закріпитися в квартеті найсильніших

Двотижневу паузу в молодіжному чемпіонаті динамівці заповнили щоденними тренуваннями на базі в Конча-Заспі.

Останні матчі в молодіжному чемпіонаті у виконанні підопічних Вісенте Гомеса не відрізнялися стабільністю - в чотирьох поєдинках була досягнута лише одна перемога. Невдачі дещо погіршили турнірне становище киян, але зовсім не критично.

Команда нині займає четверту позицію, а в разі успіху в Дніпропетровську хоч і не підніметься вище, зате зміцнить своє становище. Позаду лише третина турнірної дистанції і допущені помилки ще можна виправити.

Остання гра у виконанні «Динамо» залишила двояке враження. Команда в Ужгороді по ходу матчу вела 2:0, але втримати перевагу не зуміла. У підсумку нічия 2:2, плюс вилучення у другому таймі Артема Бєсєдіна. У Дніпропетровську 18-річний нападник команді не допоможе.

Велике значення для Вісенте Гомеса матиме наявність у складі досвідчених гравців. «Дніпро» практикує залучення в матчах за молодіжний склад гравців що не проходять в першу команду, багато в чому завдяки їм команда нині впевнено лідирує. У «Динамо» часто за «молодь» грають воротар Артур Рудько і півзахисник Андрій Цуріков. В Ужгороді команду посилив Лукман Аруна, який відновлюється після травми.

Кращим бомбардиром динамівської молодіжки в поточному сезоні продовжує залишатися Віталій Буяльський, на рахунку якого чотири м'ячі. Впевнена гра і результативність посприяли тому, що Віталія все частіше став залучати до матчів першої команди Сергій Ребров. Зокрема в останній грі на Кубок України з «Карпатами» Буяльський вийшов у стартовому складі і відіграв 81 хвилину.

«Дніпро»: шанс зміцнити лідерство

Становище лідерів в молодіжному чемпіонаті мало чим відрізняється від турніру головних команд країни.

«Дніпро» скрізь гордо займає першу сходинку в таблиці, має найбільшу кількість набраних очок, підтверджуючи це найкращою різницею забитих і пропущених м'ячів. В чемпіонаті U-21 дніпряни випереджають «Шахтар» на одне очко, маючи при цьому одну гру в запасі. Логічно, що успіх у грі з «Динамо» ще більше зміцнить і без того впевнене становище підопічних Дмитра Михайленка в турнірній таблиці.

З дев'яти матчів нинішнього сезону «Дніпро» в восьми переміг, в лише в одному, проти «Ворскли», поступився. Нинішньої осені команда ще жодного разу не втрачала очки, в чотирьох матчах перемігши із загальною різницею 9:1.

Дніпряни в цьому сезоні виглядають дуже солідно як у захисті, так і в атаці. Це пов'язано з грамотною комплектацією складу, в якому поряд з молоддю грають перевірені майстри, що мають за плечима досвід виступів у Прем'єр-лізі. В останній грі з «Чорноморцем», що відбулася два тижні тому, за «Дніпро» зіграли досвідчені воротар Денис Шеліхов, польові гравці Сергій Політило, Володимир Польовий, Євген Шахов, Младен Бартулович. Останній до слова, проводячи свій сьомий сезон в Україні, і забив другий м'яч у ворота одеситів.

Поряд з надійним захистом, що підтверджують п'ять пропущених м'ячів у дев'яти матчах, у команди Дмитра Михайленко зібрана серйозна ударна сила в атаці. 20 забитих м'ячів - найкраще тому свідчення! Їх авторами стали Роман Горбунов та Євген Шахов (по 4), Младен Бартулович і Олександр Васильєв (по 2), Денис Баланюк, Владислав Кочергін, Андрій Близниченко, Денис Костишин, Леонардо, Максим Третьяков, Дмитро Кропивний та Максим Саламаха.

Остання зустріч команд

Між собою суперники востаннє зустрічалися сім місяців тому. Практично всю зустріч динамівці провели в меншості, в підсумку поступившись 1:2.

Чемпіонат України U-21. 23-й тур

29.03.2014. м.Дніпропетровськ. Стадіон «Метеор». 200 глядачів.

«Дніпро» (Дніпропетровськ) - «Динамо» - 2:1 (1:0)

«Дніпро»: Варцаба, Лопиренок, Сваток (к), Конде, Близниченко, Бабенко, Войцеховський, Горбунов (Третьяков, 83), Кравченко, Лучкевич, Шахов.

«Динамо»: Рудько, Болденков, Селін, Шевчук (Кузик, 64), Калитвинцев, Цуріков, Нагорний (Полегенько, 46), Харатін (к), Чумак, Кравець, Бєсєдін (Солдатенко, 7).

Голи: Горбунов (11, 72) - Кравець (57).

Попереджені: Лопиренок (90+2) - Селін (65), Болденков (66).

Вилучений: Рудько (5).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер