Чемпіонат U-21. Голи Хачеріді та Русина приносять «Динамо» перемогу (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. Голи Хачеріді та Русина приносять «Динамо» перемогу (+ВІДЕО)

Динамівці завчасно забезпечили собі перше місце в таблиці, за всіма показниками перевершуючи опонентів. Інша річ «Чорноморець», для якого звітна гра була, мабуть, найважливішою в сезоні. Для потрапляння до першої шістки одеситам потрібно було набирати очки, адже в разі перемоги «Дніпра» в паралельному матчі можна було опуститися до другої частини таблиці. Забігаючи наперед, «Чорноморець» усе ж посів шосту сходинку - допоміг «Дніпро», який поступився «Карпатам».

Після на вигляд легких перемог в останніх зустрічах, у звітній грі команді Унаї Мельгоси довелося докласти чимало зусиль. Двічі по ходу зустрічі динамівці поступалися, але кожного разу знаходили в собі сили зрівняти рахунок, а на останніх хвилинах і вийти вперед. Втім, здивування глядачів викликав стартовий склад господарів. У ньому виявився гравець першої команди Євген Хачеріді, який у нинішньому році ще не провів жодного офіційного матчу. Саме Хачеріді на 59-й хвилині забив м'яч, головою замкнувши подачу з кутового від Сергія Булеци. Так рахунок став 1:1.

«Чорноморець» активно йшов уперед, створював моменти. Коли Гладченко за шість хвилин до завершення основного часу матчу спрямував ще один м'яч у ворота Бущана, завдання киян вельми ускладнилося. У цій ситуації у всій красі показав себе нападник Назарій Русин, який вийшов на заміну. 18-річний динамівець просто блискуче розпорядився двома ситуаціями, принісши перемогу своїй команді! Спочатку дальній удар Лєднєва парирував воротар, а Русин, першим зорієнтувавшись, переправив м'яча у ворота. А за кілька хвилин у схожій ситуації голкіпер зреагував на удар Корзуна, й тут першим виявився моторний Русин - 3:2!



Результати виступів «Динамо» в першій частині Чемпіонату U-21 вражають: 18 перемог, 3 нічиїх та 1 поразка, різниця м'ячів 55:15. Другий, «Шахтар», відстає на 8 очок. Попереду в чемпіонаті двотижнева пауза, після якої другий етап. Тут у суперниках у «Динамо» «Шахтар», «Карпати», «Олімпік», «Зоря» та «Чорноморець».

Сезон 2016/17. Чемпіонат U-21. 22-й тур

16.03.2017. смт.Чапаївка, НТБ «Динамо»

«Динамо» (Київ) - «Чорноморець» (Одеса) - 3:2 (0:0)

«Динамо»: Бущан, Хачеріді, Тимчик, Очигава (к), Осман, Кравченко, Булеца, Шапаренко (Алібеков, 75), Янаков (Лєднєв, 78), Корзун, Щебетун (Русин, 62).

«Чорноморець»: Кожухар, Щетінін, Гадрані, Веремєєв, Соколов, Калита (к), Попов (Гладченко, 63), Татарков (Семенів, 46), Хамелюк, Мурашов (Вареник, 56), Ігнатьєв (Сильвіо Перейра, 45).

Голи: Хачеріді (59, гольовий пас Булеца), Русин (86, 90+3) - Сильвіо Перейра (50), Гладченко (84).

Попереджені: Шапаренко (70) - Татарков (24).

Нереалізований пенальті: Щебетун (41, повз ворота).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер