Чемпіонат U-21. «Карпати» - «Динамо» - 2:1. Звіт про матч

Чемпіонат U-21. «Карпати» - «Динамо» - 2:1. Звіт про матч

У першому таймі команди не створювали дуже небезпечних моментів. На початку матчу вразити ворота «Карпат» намагався Назарій Русин, зокрема на 11-й хвилині пробив після навісу Іллі Малишкіна, проте м'яч пролетів повз ворота. Через три хвилини Євгеній Смирний завдав удару головою - неточно. У середині першої половини зустрічі Богдан Лєднєв пробив з правого флангу, проте також невлучно. Удар Івана Калюжного на 36-й хвилині матчу теж не став результативним.

Вразити ворота гостей намагався Роман Толочко: після подачі зі штрафного на 18-й хвилині та після подачі з кутового на 32-й хвилині - обидва удари не стали точними. В середині другого тайму Володимир Маханьков парирував удар Леоніда Акулініна. Також ударів по воротах киян завдали Йонатан Бедоя та Назар Виздрик - повз сітку.

Тож у першому таймі команди не відзначилися забитими м'ячами і пішли на перерву за рахунку 0:0.

Вже на другій хвилині другої половини гри Євгеній Смирний завдав удару, але м'яч пройшов повз ворота львівської команди.

На 52-й хвилині після передачі від партнера по команді з правого флангу Леонід Акулінін із лінії воротарського майданчика влучив у володіння Володимира Маханькова. Намагався пробити по воротах і Володимир Войтович, проте не влучив по м'ячу, після чого «круглий» потрапив до ніг Акулініна - і удар Леоніда став результативним. Таким чином «Карпати» відкрили рахунок і вийшли вперед у матчі.

Через дев'ять хвилин львів'яни подвоїли свою перевагу. Арбітр призначив пенальті у ворота «Динамо», зафіксувавши порушення правил з боку Максима Казакова у штрафному майданчику київської команди. Роман Толочко з одинадцятиметрової позначки поцілив у лівий нижній кут воріт «Динамо». Володимир Маханьков помилився із напрямком польоту «шкіряного», тож не зміг врятувати свою команду від другого пропущеного м'яча. Таким чином рахунок став 2:0 на користь «Карпат».

Та все ж на третій доданій хвилині до основного часу другого тайму «Динамо» змогло зменшити відставання. Після навісу від партнера по команді з лівого флангу Сергій Булеца головою пробив у площину воріт «Карпат», але голкіпер парирував удар. М'яч знову потрапив до Булеци - і Сергій скористався другим шансом, з лінії воротарського майданчика вразивши лівий кут воріт львівської команди.

Тож київське «Динамо» поступилося на виїзді львівським «Карпатам» із рахунком 2:1.

Чемпіонат України U-21. 31-й тур. «Карпати» - «Динамо» - 2:1 (0:0)

12.05.2018. Львів. Стадіон «Україна»

«Карпати» (Львів): Ющишин, Стасишин, Сениця, Виздрик, Бусько, Саутін, Толочко, Кльоц, Войтович (Саламаха, 81), Бедоя (Кортес, 73), Акулінін (Карпенко, 83).

«Динамо» (Київ): Маханьков, Карась (Булеца, 65), Дубінчак, Смирний (Янаков, 86), Казаков, Лєднєв (Петрусенко, 89), Алібеков (Попов, 72), Вантух (Алексєєв, 65), Русин, Малишкін, Калюжний.

Голи: Акулінін (52), Толочко (61, пенальті) - Булеца (90+3).

Попередження: Саутін (42), Стасишин (57), Акулінін (63) - Смирний (17), Дубінчак (24).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер