Чемпіонат U-21. «Маріуполь» - «Динамо» - 0:2. Звіт про матч

Чемпіонат U-21. «Маріуполь» - «Динамо» - 0:2. Звіт про матч

У першій половині зустрічі команди почергово володіли ініціативою, завдавали чимало ударів, проте вони не були надто небезпечними. Поєдинок супроводжувався великою кількістю боротьби, порушень правил з боку обох команд, зокрема Олексій Биков у боротьбі з Ахмедом Алібековим отримав розсічення голови. Ближче до закінчення першої половини гри, коли здавалося, що команди підуть на перерву із невідкритим рахунком, несподівано з'явилися результативні удари.

На останній хвилині основного часу першого тайму Ахмед Алібеков отримав пас із правого флангу від Богдана Лєднєва та завдав удару в нижній лівий кут воріт «Маріуполя» - і він виявився точним! Голкіпер кинувся у правильний бік, проте врятувати свої ворота від пропущеного м'яча не зміг. Таким чином київське «Динамо» відкрило рахунок у матчі - 0:1.

А на третій доданій хвилині до першого тайму «Динамо» подвоїло перевагу! Микита Корзун виборов м'яч у суперника, обіграв його та віддав передачу на Лєднєва. Богдан змістився із правого флангу в центр - і лівою ногою поцілив у той самий лівий нижній кут воріт маріупольської команди. Євген Гальчук намагався відбити шкіряного, проте безрезультатно. Із рахунком 0:2, який динамівці зробили на останніх чотирьох хвилинах першої половини поєдинку, команди пішли на перерву.

На 56-й хвилині матчу вже гравці «Маріуполя» мали чудову змогу відзначитися голом - арбітр призначив пенальті у ворота київського «Динамо» через порушення правил Владислава Дубінчака проти суперника у штрафному майданчику. Володимир Маханьков парирував удар Владислава Бугая із 11-метрової позначки, а потім чудово спрацював на добиванні, не давши супернику вразити свої володіння. Трохи пізніше Маханьков знову продемонстрував надійну гру, впіймавши шкіряного після удару суперника.

У другому таймі голів ми не побачили, тож результат поєдинку вирішили забиті м'ячі наприкінці першої половини зустрічі. Матч «Маріуполь» - «Динамо» завершився перемогою київської команди із рахунком 0:2.

Чемпіонат України U-21. 25-й тур. «Маріуполь» - «Динамо» - 0:2 (0:2)

31.03.2018. Манеж СК «Іллічівець» у Маріуполі

«Маріуполь»: Гальчук, Семеніхін, Савін, Неплях, Биков (Ічуаідзе, 46), Коробенко, Авагімян (Породько, 86), Білокінь (к), Середа (Проданов, 75), Арендарук (Вакуленко, 75), Бугай.

«Динамо»: Маханьков, Карась, Дубінчак, Казаков (к), Лєднєв, Хльобас (Русин, 46), Алібеков (Петрусенко, 46), Булеца, Вантух (Цитаїшвілі, 76), Корзун, Калюжний.

Голи: Алібеков (45), Лєднєв (45+3).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер