Чемпіонат U-21. «Маріуполь» – «Динамо» – 0:3. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. «Маріуполь» – «Динамо» – 0:3. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Можливості відкрити рахунок у матчі «Динамо» мало вже на першій хвилині. Спочатку Роман Вантух пробив по воротах, але голкіпер парирував удар, перевівши м`яч на кутовий, а потім був удар під поперечину, який Євген Гриценко також відбив.

Рахунок у матчі був відкритий на 34-й хвилині. Роман Вантух віддав передачу з лівого флангу – і Владислав Супряга із близької відстані результативно пробив повз голкіпера та захисника по воротах «Маріуполя». Таким чином «Динамо» вийшло вперед у рахунку – 0:1.

Через вісім хвилин Владислав Супряга оформив дубль. Ахмед Алібеков зробив передачу з гострого кута – і Супряга влучив у ворота «Маріуполя», подвоївши перевагу «Динамо». Тож на перерву команди пішли за рахунку 0:2 на користь киян.

У другій половині поєдинку хороший момент вразити ворота «Маріуполя» мав Олександр Андрієвський, проте після його удару м`яч влучив у поперечину.

На 81-й хвилині Сергій Булеца, який вийшов на заміну за 19 хвилин до цього, забив третій м`яч для «Динамо» в цьому матчі. Олександр Андрієвський віддав чудовий пас на лівий фланг – і Булеца точним ударом вразив сітку воріт «Маріуполя», зробивши рахунок 0:3 на користь київського «Динамо».

Через чотири хвилини Ахмед Алібеков пробив по центру з-за меж штрафного майданчика – «шкіряний» пролетів над воротами.

Ще момент у «динамівців» був на першій доданій хвилині до основного часу другого тайму. Владислав Калитвинцев міг віддати пас на одного з двох партнерів по команді, проте вирішив пробити самостійно - його удар результативним не став.

Тож київське «Динамо» на виїзді перемогло «Маріуполь» із однойменного міста з рахунком 0:3.

Чемпіонат U-21. 4-й тур. «Маріуполь» – «Динамо» – 0:3 (0:2)

25.09.2018. Стадіон «Західний», Маріуполь

«Маріуполь»: Гриценко, Семеніхін (к), Чоботенко, Савін, Шинкаренко, Коробенко, Білокінь, Путря, Горбунов (Биковський, 46), Проданов, Бугай.

«Динамо»: Кучерук, Дмитрук (Кравченко, 62), Попов, Хондак, Ярош (Булеца, 62), Смирний (Шпирка 46), Алібеков (к) (Копитов, 85), Калитвинцев, Андрієвський, Вантух, Супряга.

Голи: Супряга (34, 42), Булеца (81).

Попередження: Дмитрук (57), Білокінь (71), Копитов (88).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер