Чемпіонат U21. «Олександрія» - «Динамо» - 0:1

Чемпіонат U21. «Олександрія» - «Динамо» - 0:1

Попри те, що на КСК «Олімп» зустрілися друга та перша команди турнірної таблиці, цей матч уже не носив жодної турнірної інтриги, адже «Олександрія», зігравши внічию з «Зорею» у передостанньому турі, втратила навіть теоретичні шанси на чемпіонство. Втратити друге місце олександрійці теж не могли, адже від «Шахтаря» вони відірвалися аж на 13 очок.  

Тим не менше, у динамівців усе ж була мотивація перемогти у заключному матчі сезону, адже в усіх трьох попередніх іграх сезону вони поступилися «Олександрії» - двічі по 1:2 на своєму полі та 0:1 на виїзді.

Черговий поєдинок найкращих двох команд молодіжної першості теж вийшов напруженим. Єдиний гол на 37-й хвилині забив Олександр Петрусенко. Йому вдався філігранний удар у нижній кут в один дотик після м’якого пасу назад від партнера.   

«Динамо» здобуло сьоме в історії золото молодіжного чемпіонату України. Чемпіонство команди Юрія Мороза цілком заслужене, що підтверджують цифри. «Біло-сині» випередили «Олександрію», яка фінішувала другою, на десять очок, забили 91 гол (у другої за цим показником команди, «Зорі» - 64), пропустили теж найменше – 23 голи (друга - «Олександрія» - 25). Динамівці всього тричі програли протягом сезону, причому всі три поразки – від «Олександрії».

Чемпіонат U21 2018/2019. 32-й тур

«Олександрія» - «Динамо» - 0:1 (0:1)

29.05.2019. Олександрія. КСК «Олімп»

«Олександрія»: Злотар (к), Семенов (Луців, 56), Гранчар (Воробчак, 64), Соколов, Пиріг (Лучка, 74), Дубенков (Хрієнко, 78), Шкіндер, Шевчук, Верхоланцев, Куліш (Глоба, 68), Кобеляш

«Динамо»: Малиш, Хондак, Романчук (Малишкін, 90), Смирний (к) (Рязанцев, 76), Завгородній, Петрусенко, Ярош, Білошевський, Шпирка (Духан, 64), Білик, Ісаєнко

Гол: Петрусенко (37)

Попередження: Білик (14), Білошевський (43)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер