Чемпіонат U-21. «Шахтар» - «Динамо» - 1:0. Звіт про матч

Чемпіонат U-21. «Шахтар» - «Динамо» - 1:0. Звіт про матч

Перша половина гри була доволі спокійною, команди створили небагато гольових моментів, і вони не були надто небезпечними.

На 23-й хвилині головою по воротах донецької команди пробив Георгій Цитаїшвілі, але Дмитро Гречишкін врятував свою команду від пропущеного м'яча, вибивши шкіряного головою.

Наприкінці першого тайму відзначитись у воротах «Шахтаря» була можливість у Ахмеда Алібекова, проте його удар у бік воріт після подачі кутового не став точним.

На перерву команди пішли за рахунку 0:0.

У другому таймі, порівняно із першим, команди продемонстрували іншу гру - було багато небезпечних ударів, зокрема у виконанні донеччан.

На початку другої половини гри Карлос Самбрано завдав удару по воротах «Шахтаря» після подачі кутового з правого флангу - результативною ця спроба відкрити рахунок не стала.

Часто доводилося вступати у гру Георгію Бущану. Зокрема на 51-й хвилині, коли суперник пробив із правого флангу, Бущан парирував удар.

Через п'ять хвилин Артем Дудік знаходився дуже близько до воріт і міг вразити ворота киян. На щастя, Данило Карась був біля нього та заблокував удар суперника, врятувавши ворота «Динамо» від пропущеного м'яча.

На 65-й хвилині Георгій Цитаїшвілі, прагнучи відкрити рахунок, наважився на удар із дальньої дистанції з лівого флангу - м'яч пролетів набагато вище воріт. Згодом і Роман Вантух пробив із лівого флангу, його удар також не став точним.

На 72-й хвилині донецький «Шахтар» відкрив рахунок у поєдинку. Артем Дудік знаходився дуже близько до воріт київського «Динамо» та пробив по них. Георгій Бущан парирував удар, але м'яч знову опинився у Дудіка, який із другої спроби все ж влучив у ворота столичної команди.

Вже на останній доданій хвилині Георгій Цитаїшвілі намагався реабілітуватися, проте його удар був невлучним.

Тож київське «Динамо» у виїзному матчі мінімально поступилося донецькому «Шахтарю» - 1:0.

Чемпіонат України U-21. 27-й тур. «Шахтар» - «Динамо» - 1:0 (0:0)

13.04.2018. Щасливе. «Княжа-Арена»

«Шахтар» (Донецьк): Кудрик, Грачов (Конопля, 90), Чоботенко, Бондар, Корнієнко, Танковський (Якімець, 85), Гречишкін, Глагола (Яловенко, 79), Дудік (Холод, 85), Кащук (Арабідзе, 85), Топалов.

«Динамо» (Київ): Бущан, Карась, Дубінчак, Казаков, Лєднєв (Алексєєв, 79), Алібеков, Цитаїшвілі, Русин (Хльобас, 62), Миколенко (Вантух, 62), Корзун, Самбрано.

Голи: Дудік (72).

Попередження: Кащук (76), Корзун (85).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер