Чемпіонат U21. «Шахтар» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

Чемпіонат U21. «Шахтар» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

Тренерський штаб «біло-синіх» залучив до поєдинку групу гравців першої команди. У захисті вийшли бразилець Сідклей, ганець Кадірі та перуанець Самбрано, а місце на фланзі півзахисту зайняв Цитаїшвілі. Що стосується «гірників», то у них увесь матч відіграв наближений до основного складу бразилець Вітао.

Поєдинок пройшов за туманної погоди – можливо, саме через це поле було не найкращої якості, тому й футболісти обох команд припускалися багатьох помилок та особливої комбінаційної гри побачити не довелося.

Відкрити рахунок господарям удалося в середині першого тайму. Бондаренко класним пасом зі своєї половини поля вивів до воріт Мудрика та Холода, які опинилися вдвох проти одного гравця «Динамо», й останній точним ударом із меж штрафного майданчика пробив повз Кучерука.

Відігралися «біло-сині» невдовзі після поновлення гри. І зробив це найдосвідченіший серед тих, хто перебував на полі, – після навісу з кутового Самбрано виграв «другий поверх» не лише у захисників, а й у воротаря «Шахтаря», та спрямував головою м’яча до сітки воріт.

До фінального свистка підопічні Юрія Мороза були ближчими до того, аби вирвати таки перемогу, однак ударам Сідклея та Янакова не вистачило точності.

У підсумку 1:1 – нічия, яка дозволила «Шахтарю» вийти на чисте перше місце в таблиці, а «Динамо» піднятися на другу сходинку, яку «біло-сині» ділять із полтавською «Ворсклою».

Чемпіонат U21. 14-й тур

«Шахтар» – «Динамо» – 1:1

09.11.2019. смт. Щасливе, стадіон «Арсенал Арена»

«Шахтар»: Трубін, Меліченко, Семеніхін (Муравський, 55), Вітао, Павліш, Криськів (Кобак, 68), Приходько, Очеретько, Мудрик (Духота, 86), Бондаренко (Чирук, 90+1), Холод (Гуров, 63).

«Динамо»: Кучерук, Скорко, Романчук (Ващишин, 90+1), Сідклей, Самбрано (Хондак, 87), Білошевський (Сирота, 71), Янаков (Мащенко, 86), Надольський (Сухоручко, 76), Цитаїшвілі, Кадірі, Ісаєнко.

Голи: Холод (34) – Самбрано (54).

Попереджені: Меліченко (27), Холод (45), Кобак (87) – Романчук (32), Білошевський (55), Скорко (68), Янаков (80).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер