Чемпіонат U-21. «Ворскла» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

Чемпіонат U-21. «Ворскла» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

Кияни намагалися комбінувати, проте господарі поля грали гранично самовіддано у захисті, майже не даючи гостям вільних зон. Лише на 38-й хвилині «Динамо» завдало першого удару в площину - пробивав Микола Шапаренко.

Ще більше ускладнилося завдання на 44-й хвилині, коли пряме вилучення отримав Олександр Романчук. «Ворскла» могла забивати гол у роздягальню, заробивши пенальті, але, на щастя, на 45 хвилині Артур Рудько парирував 11-метровий від Максима Мельничука. У доданий до першого тайму час біло-зелені могли забивати ще, але обійшлося.

На другий тайм підопічні Юрій Мороза вийшли з розумінням того, що передусім важливо не пропустити, проте і закритися у захисті кияни не могли собі дозволити.

І на 61-й хвилині «Динамо» вдалося забити! Микита Кравченко виграв повітряну дуель на дальній стійці і Юрій Шпирка рахунок відкрив! У подальшому кияни вже відчули більше впевненості, але так само намагалися тримати баланс між атакою і захистом. На 81-й хвилині подвоїти рахунок міг Артем Хоцяновський (який вийшов на заміну), проте арбітр зафіксував положення поза грою.

Наприкінці зустрічі полтавці спробували додати в агресії, проте кияни удар втримали. При тому, завершували гості матч без головного тренера, оскільки на 84-й Юрій Мороз теж був вилучений з поля.

Фінальний свисток Віталія Романова сповістив про те, що «Динамо» у 12 турі перемогло в Полтаві «Ворсклу» з рахунком 1:0. Удвічі приємніше, що забити єдиний гол біло-синім вдалося у меншості!
Нагадаємо, у попередньому турі команда Юрія Мороза вдома розбила «Олімпік» - 5:0.

Чемпіонат U-21. «Ворскла» - «Динамо» - 0:1

19-10-18, Полтава, стадіон «Лтава»

«Динамо U-21»: Рудько, Романчук, Хондак (Цитаїшвілі, 62), Смирний, Алібеков (к), Булеца (Петрусенко, 89), Кравченко, Вантух, Шапаренко (Попов, 46), Андрієвський, Шпирка (Хоцяновський, 79).

«Ворскла U-21»: Різник, Мазур (К), Якубу (Черткоєв, 46), Кане, Козиренко, Шаповал, Саків, Білий, Тарадуда, Габелок, Мельничук (Биков, 87).

Гол: Шпирка (61)

Попереджені: Смирний (19), Андрієвський (70) – Мазур (60)

Вилучений: Романчук (44)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер