Чемпіонат U-21. «Ворскла» - «Динамо» - 2:2 (+ВІДЕО)

Чемпіонат U-21. «Ворскла» - «Динамо» - 2:2 (+ВІДЕО)

Двома днями раніше свій матч 29-го туру молодіжної першості зіграв «Шахтар», легко перемігши «Маріуполь», тож «біло-синім» украй небажано було втрачати очки у Полтаві з огляду на чемпіонську гонку, адже перед звітним туром основні конкуренти за золоті медалі мали рівну кількість очок.

У цій грі команда Юрія Мороза була посилена рядом виконавців із першої команди, яким потрібна була ігрова практика. Майже усі 11 гравців стартового складу вже мали досвід виступів за основний склад «біло-синіх». У порівнянні з попередньою грою в Олександрії до стартового протоколу потрапили Георгій Бущан, Александар Пантич, Віталій Миколенко, Микита Корзун та Микола Шапаренко.

Динамівці почали гру дуже впевнено і вже на третій хвилині повели в рахунку. Після класної дальньої діагональної передачі Шапаренка з центра поля Лєднєв вийшов на побачення з голкіпером, але влучив йому в ногу. На щастя першим на добиванні опинився Русин, який добив м’яч у порожні ворота.

А в середині тайму після ще одного дальнього пасу, цього разу від штрафного майданчика динамівців, Русин, вигравши боротьбу в захисника, вийшов на побачення з воротарем та відправив м’яч у дальній кут.

Рахунок після першого тайму – 0:2 – не віщував проблем у цій грі для команди Юрія Мороза. Однак уже на самому початку другого тайму господарі поля відіграли один м’яч. І також після вертикального пасу верхом, який прийняв у штрафному майданчику Глущук, перекинув м’яч через Миколенка та з кута воротарського спрямував у сітку воріт Бущана.

Динамівці мали моменти, аби відновити комфортну перевагу в рахунку. Той же Русин ще раз виходив на рандеву з голкіпером, проте цього разу не переграв його. Натомість на 87-й хвилині полтавці забили вдруге. І знову результативна атака пройшла через правий фланг оборони «біло-синіх». Куліш віддав пас у штрафний урозріз на Гасенка, який замінив автора першого гола «Ворскли» Глущука, той звільнився від опіки Пантича та Алібекова та завдав влучного удару в ближній нижній кут воріт.

Оступившись у Полтаві, «Динамо» на два очки відпустило «Шахтар» уперед. Проте у головних конкурентів за перше місце попереду ще очна зустріч, яка відбудеться у заключному турі.

Чемпіонат U-21. 29 тур

«Ворскла» - «Динамо» - 2:2 (0:2)

28.04.2018. Полтава. Стадіон «Лтава». 100 глядачів

«Ворскла»: Каневцев, Гончар, Остапенко (к), Жениленко, Луценко, Одарюк (Куліш, 59), Кравченко (Зайцев, 46), Косовський (Червак, 80), Саків (Максименко, 68), Глущук (Гасенко, 69), Шаповал

«Динамо»: Бущан, Пантич, Дубінчак, Казаков (к), Лєднєв, Алібеков, Шапаренко (Цитаїшвілі, 46), Вантух (Хльобас, 80), Русин, Миколенко, Корзун

Голи: Глущук (53), Гасенко (87) – Русин (4, 31)

Попередження: Жениленко (56), Саків (58) – Дубінчак (6), Алібеков (89)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер