Чемпіонат U-21. «Зоря» - «Динамо» - 1:3. Звіт про матч

Чемпіонат U-21. «Зоря» - «Динамо» - 1:3. Звіт про матч

Команда київського «Динамо» U-21 здобула чергову перемогу у молодіжній першості чемпіонату України. В Запоріжжі підопічні Юрія Мороза обіграли ровесників з «Зорі» в рамках 23 туру – 3:1.

Попередні три очні зустрічі команд завершилися перемогами киян з загальним рахунком 12:2, тож і сьогодні біло-сині заволоділи перевагою з перших хвилин. Втім, досить довго гостям не вистачало останнього пасу. На 34-й хвилині супершанс відкривати рахунок мав Владислав Супряга, але форвард не зміг переграти досвідченого голкіпера суперника Микиту Шевченка, вийшовши з ним сам на сам…

Зате дуже скоро це зробив Ахмед Алібеков – хавбеку вдався шикарний удар лівою ногою з-за меж штрафного! «Зоря» мала чудовий шанс зрівняти рахунок, але на 45-й хвилині Загоруйко поцілив у поперечку воріт Рудька.

В другому таймі «Динамо» продовжило грати першим номером. На 60-й хвилині класно пробив Булеца, проте м’яч пройшов поруч зі стійкою. Але 69-й хвилині гості пропустили дещо раптовий гол – наші захисники загубили під час кутового Артем Васька – 1:1.

Після забитого луганчани стали почувати себе значно впевненіше, і перехопили ініціативу. В такій ситуації гол Юрія Шпирки на 77-й хвилині став неймовірно доречним. Після другого м’яча кияни вже не давали серйозних шансів «Зорі», натомість самі змогли забити ще. На 81-й хвилині капітан команди Денис Попов зіграв як справжній форвард у штрафному господарів поля, і забив третій команди у матчі та свій особистий третій гол у чемпіонаті.

У підсумку 3:1 – команда Юрія Мороза перемагає у Запоріжжі цілком по грі і нарощує свій відрив від конкурентів за 1 місце.

2-04-19, 23 туру чемпіонату України U-21. Запоріжжя, стадіон «Торпедо»

«Зоря» Луганськ  – «Динамо» Київ - 1:3 (0:1)

Голи: Васько (69) - Алібеков (37), Шпирка (77), Попов (81)

«Зоря»: Шевченко, Повалій, Сухар, Васько, Вовченко, Мильченко (Демченко, 79), Загоруйко, Борисенко (Агапов, 52), Алефріенко, Шалфеєв, Сандрак-Винницький.

«Динамо»: Рудько, Дмитрук, Попов, Романчук (Петрусенко, 70), Бодня, Андрієвський, Алібеков, Булеца, Шпирка, Шулянский (Завгородній, 58), Супряга.

Попередження: Сухар, Борисенко, Агапов – Бодня. 

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер