U-19. Група А. 3-й тур. «Динамо» - «Волинь» - 5:0 (+ ВІДЕО)

U-19. Група А. 3-й тур. «Динамо» - «Волинь» - 5:0 (+ ВІДЕО)

Динамівці досить швидко відкрили рахунок, втіливши у гол чи не першу ж небезпечну нагоду біля воріт гостей. Оріховський прийняв пас із глибини перед штрафним майданчиком та одразу віддав уперед врозріз на Щебетуна, який втік від захисника та з гострого кута відправив м’яч у ворота повз голкіпера.

Другого голу чекати довго не довелося. Вже за п'ятнадцять хвилин Оріховський знову виступив у ролі асистента, навісивши з кутового точно на Приймака, який вистрибнув вище за всіх та ударом головою відправив м’яч у дальній кут воріт.

За кілька хвилин Приймак ледь не забив такий самий гол, проте цього разу після його удару на шляху м’яча опинився захисник, який стояв на лінії воріт. Тим не менш на добиванні першим був Нечай, який ударом у дотик відправив м’яч повз голкіпера.

Гості остаточно розсипались та наприкінці тайму пропустили ще двічі. Спочатку дубль оформив Нечай, який скористався передачею Щебетуна, хитнув захисника та відправив м’яч у сітку від стійки. Дубль оформив і сам Щебетун, який розстріляв ворота з кількох метрів, скориставшись провалом в обороні гостей.

5:0 до перерви, і, здавалося б, на другий тайм командам вже можна було не виходити. Врешті, так і сталося – після перерви нечисленні глядачі голів не побачили. Тренерський штаб на чолі з Вісенте Гомесом дав шанс проявити себе декільком хлопцям 1998-го року народження. «Біло-сині» половину другого тайму грали у меншості, після того як другу жовту карточку отримав Казаков.

Юні динамівці отримали впевнену перемогу, яку на власні очі побачив головний тренер першої команди Сергій Ребров. У наступному турі «Динамо» U-19 чекає виїзд в Ужгород на матч з «Говерлою».

Чемпіонат U-19

03.09.2014. Чапаївка. НТБ «Динамо». 100 глядачів

«Динамо» - «Волинь» - 5:0 (5:0)

«Динамо»: Фастов, Тимчик, Приймак (к) (Нестеренко, 79), Масалов (Єдинак, 76), Казаков, Дубінчак (Норенков, 80), Оріховський, Яровой (Шепелєв, 55), Нечай (Шарило, 70), Щебетун, Тарануха (Ковбаса, 60).

«Волинь»: Марчук, Байбула, Прошак (к), Мелінишин, Панькевич (Кулина, 20), Зінкевич (Білецький, 60), Тетеренко, Романюк (Чепелюк, 84), Дудік (Форсюк, 55), Петров (Ковч, 50), Деда (Пітальов, 87).

Голи: Щебетун (12, 41), Приймак (28), Нечай (32, 39)

Попередження: Казаков (27), Дубінчак (70), Оріховський (88) – Петров (35), Кулина (45)

Вилучення: Казаков (67, повторне попередження)

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер