Чемпіонат УПЛ. «Динамо» — «Олександрія» — 1:1. Звіт про матч

Чемпіонат УПЛ. «Динамо» — «Олександрія» — 1:1. Звіт про матч

З огляду на турнірне становище олександрійців, які практично гарантували собі бронзові медалі національної першості, та результат виїзного поєдинку, у якому підопічні колишнього динамівця Володимира Шарана обіграли нашу команду, матч не обіцяв бути легким.

До всього ще додалися проблеми зі складом — тренерський штаб «біло-синіх» не міг розраховувати на цілу групу травмованих (Бєсєдін, Дуелунд, Вербич) та дискваліфікованих (Гармаш, Бурда, Кендзьора) гравців. У зв'язку з цим шанс вийти в основному складі отримали півзахисник Георгій Цитаїшвілі та захисник Микита Кравченко, для якого це став перший матч у нинішньому сезоні за першу команду «Динамо».

Доволі швидко динамівці отримали холодний душ у вигляді пропущеного м'яча. Після прострілу з лівого флангу м'яч проскочив крізь частокіл ніг захисників «біло-синіх» та прилетів на дальню стійку, де на нього чекав Лучкевич та буквально з метра спрямував у ворота. Забігаючи наперед, відзначимо, що цей момент став ледь не єдиним небезпечним біля наших воріт до самого кінця зустрічі.

Надалі гості ще більше відійшли назад, а підопічним Олександра Хацкевича тривалий час нічого не вдавалося створити попереду. Лише перед самою перервою класний удар зльоту вдався Кравченку, але не менш ефектний сейв видав Паньків. У другому таймі тиск продовжився — спочатку Шапаренко з меж штрафного майданчика поцілив у хрестовину, а незабаром Циганков класно розігнав контратаку, віддав трохи лівіше на Русина, і Назарій чітко пробив під опорну ногу воротарю в дальній кут.

Утім, розвинути успіх «біло-синім» не вдалося. Незважаючи на те, що до кінця матчу у наших футболістів було достатньо часу, з небезпечних моментів можна згадати хіба що удар Циганкова зі штрафного, після якого голкіпер без труднощів забрав м'яча до рук.

Таким чином, «Динамо» втрачає важливі очки та дарує «Шахтарю» шанс ще більше відірватися в турнірній таблиці.

Чемпіонат УПЛ, 27-й тур

«Динамо» — «Олександрія» — 1:1

«Динамо»: 1. Бущан, 8. Шепелєв (43. Русин, 60), 14. де Пена, 15. Циганков (к), 16. Миколенко, 18. Андрієвський, 21. Кравченко (27. Ісаєнко, 88), 29. Буяльський, 30. Шабанов, 40. Цитаїшвілі (10. Шапаренко, 46), 44. Кадар.

«Олександрія»: 79. Паньків, 4. Бабогло, 11. Цуріков (6. Ковалець, 32), 14. Полярус, 15. Запорожан (к), 17. Лучкевич (27. Гречишкін, 25), 18. Сітало, 20. Пашаєв, 26. Шендрик (69. Дедечко, 54), 44. Банада, 94. Задерака.

Голи: Русин (65) — Лучкевич (8).

Попереджені: Кравченко (45+1) — Бабогло (36), Гречишкін (89).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер