Чергова перемога «Динамо-2» зберегла команді лідерство в чемпіонаті

Чергова перемога «Динамо-2» зберегла команді лідерство в чемпіонаті

Ось і за підсумками минулого матчу 8-го туру чемпіонату 1-ї ліги підопічні Вадима Євтушенка, перегравши вдома з мінімальною перевагою явного аутсайдера, тернопільську «Ниву», залишилися на чолі турнірної таблиці.

Однією з головних складових поточного успішного просування на турнірному шляху динамівців є стабільність складу. Ось і в поєдинку з тернополянами до числа перших 11-ти потрапили 10-ть гравців, які починали й виїзний матч 7-го туру в Харкові з «Геліосом». Єдиною зміною цього разу став вихід на поле з перших хвилин Павла Полегенька, в той час як Олег Маїк залишився в запасі.

У перші 20 хвилин гості, незважаючи на свій нинішній незавидний статус, нав'язали «біло-синім» силову боротьбу та тактику дрібного фолу, яка певний час обмежувала атакуючу міць господарів. До честі наших хлопців, вони не знітилися, а, навпаки, крок за кроком почали збільшувати свою ігрову перевагу, створивши при цьому цілу низку загроз воротам суперника.

На 45-й хвилині після штрафного, який виконав Ахлетдін Ісраїлов, голкіпер «Ниви» відбив м'яча перед собою, а першим на м’ячі опинився Антон Братков, який і відкрив рахунок – 1:0!

У другому таймі гра проходила під акомпанемент дощу з перемінним успіхом, причому гості зробили ставку на стандарти. Заробили вони їх достатню кількість, однак завершити хоча б один із них результативним ударом так і не спромоглися.

У підсумку, п'ята перемога команди Вадима Євтушенка у восьми проведених матчах та закономірне перше місце у доволі цікавому чемпіонаті країни в першій лізі.

Наступний матч динамівці проведуть у Кіровограді зі своїм головним переслідувачем «Зіркою». Поєдинок буде мати певний підтекст, адже саме у цьому клубі починалася зіркова кар'єра нинішнього старшого тренера «Динамо-2».

ПФЛ 1-ша ліга 2015/16. 8-й тур

13.09.2015. Чапаєвка. НТБ «Динамо». 200 глядачів

«Динамо-2» – ФК «Нива» (Тернопіль) – 1:0 (1:0)

«Динамо-2»: Камінський, Братков, Чорноморець, Трубочкін (к), Очигава, Суарес (Маїк, 69), Ісраїлов, Цибульник, Полегенько (Акубардія, 89), Удод (Ковбаса, 90+1), Трояновський.

«Нива»: Попович, Бочкур, Дурай, Петрівський (к), Портянко, Бадло (Фаюк, 70), Озарків (Гудак, 82), Яневич, Волошинович (Жицький, 63), Мучак, Захаревич.

Гол: Братков (45).

Попередження: Удод (28).

Фотогалерея матчу (ДИВИТИСЯ)

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер