Черговий тренувальний день динамівців

Черговий тренувальний день динамівців

Футболісти «Динамо» потроху набирають фізичні кондиції, підводячи себе до важкої роботи, яка чекає на них під час закордонного збору. Майже кожного дня гравці мають по два тренування на день, і це незважаючи на спеку, що встановилася останнім часом у столиці.

Зранку футболісти займалися в тренажерному залі, приводячи свої м'язи в максимально робочий стан, а ввечері вирушили відразу на тренувальне поле.

Заняття почалося з того, що головний тренер представив команді новачка, колумбійця Браяна Себальйоса, попросивши своїх підопічних допомагати в усьому латиноамериканцю. І захисник відразу включився в роботу.

Після легкої пробіжки та фітнес-вправ гравці взялися за мʼячі. Основна увага була приділена відпрацюванню пасу з активними переміщеннями, також тренерський штаб влаштовував для футболістів цікаві ігрові змагання. Поділившись на дві команди, гравці в активному темпі завершували комбінації ударами головою по воротах, а також грали на маленькі ворота без воротарів, які займалися окремо під керівництвом Михайла Михайлова, а також на четверо великих воріт уже з голкіперами.

Після активного входження в підготовчий цикл на футболістів чекає певний перепочинок – на завтра тренерський штаб запланував лише одне тренування, надавши підопічним напіввихідний. Але потім повертається знову дворазова робота, і всі футболісти ставляться з усією відповідальністю до пропонованих навантажень, оскільки розуміють, що саме зараз закладається база не лише на весь підготовчий період, але й на першу половину сезону.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер