Чернат і Лисенко забивають, «Хайдук» і «Арсенал» не можуть перемогти

Чернат і Лисенко забивають, «Хайдук» і «Арсенал» не можуть перемогти

 

Владимир Лысен

Минулого тижня чергові матчі у внутрішніх першостях зіграли команди, у складах яких перебувають орендовані в «Динамо» гравці.

«Хайдук» на виїзді зіграв унічию 2:2 із аутсайдером ліги «Медимур’є». Горан Саблич провів на полі увесь матч, Флорин Чернат – 69 хвилин, а Маріс Верпаковскіс вийшов на заміну за 15 хвилин до завершення зустрічі. Цікаво, що замінив «латиський стрілок» Томо Бушича, який улітку минулого року безуспішно намагався закріпитись у київському «Динамо». У складі «Хайдука» відзначились кращі бомбардири команди – нападник Калиничич і півзахисник Чернат. Останній довів загальну кількість забитих м’ячів у чемпіонаті Хорватії до семи.

ПАОК здобув важливу в турнірному плані перемогу над «Атромітосом» 1:0. Захисник Горан Гавранчич вийшов у стартовому складі і пробув на полі до 70 хвилин.

У Бразилії, в рамках чемпіонатах Пауліста, «Коринтіанс» провів два матчі. Спочатку на виїзді поступився «Сантосу» 1:2, а потім вдома переміг «Мерилія» 3:1. В обох зустрічах у складі «Коринтіансу» виступал Діого Рінкон. Захисник Родріго і нападаючий Клебер, віддані в оренду «Фламенго» і «Палмейрас» відповідно, у чергових поєдинках своїх клубів задіяними не були.

Нападник Володимир Лисенко у другому поспіль матчі відзначається за київський «Арсенал». У неділю Володимир забив м’яч на початку другого тайму донецькому «Шахтарю». Щоправда, «канонірам» це не допомогло. Донеччани забили у відповідь чотири м’ячі і повезли додому перемогу 4:2.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер