»Чорноморець» – «Динамо»: а судді хто?

»Чорноморець» – «Динамо»: а судді хто?

Стали відомі призначення арбітрів на матчі 10-го туру Епіцентр-Чемпіонату України сезону 2010/2011, в рамках якого «Динамо» зіграє на виїзді з одеським «Чорноморцем».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Віталій Романов із Дніпропетровська. Зайнятися суддівством дніпропетровець вирішив у 1997 році, коли почав обслуговувати матчі аматорів регіональних змагань. Уже за чотири роки Віталій вийшов на професійний рівень, а з 2011 року почав залучатися до матчів елітного дивізіону.

У нинішньому сезоні на рахунку Романова три матчі в елітному дивізіоні, в яких було пред’явлено 18 жовтих карток, два гравці вилучені з поля та призначено один пенальті. «Динамо» в них участі не брало, а ось «Чорноморець» під наглядом арбітра із Дніпропетровська зіграв на виїзді внічию з «Карпатами» (1:1).

Допомагати головному рефері на лініях будуть асистенти арбітра першої категорії зі Львова – Віктор Кравченко та Анатолій Філевич. Функції резервного будуть покладені на арбітра першої категорії Ярослава Козика з Мукачева. Інспектором ФФУ призначено Володимира Куцева з Донецька.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер