«Чорноморець» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Чорноморець» – «Динамо»: останні новини перед грою

На відміну від команд U-21, які свій матч учора провели в Одесі, основні склади, незважаючи на гостьовий статус поєдинку для «Динамо», зіграють у Києві. Це пов’язано із рекомендацією МВС України не проводити матчі чемпіонату та Кубка України в Південній Пальмірі до остаточної стабілізації ситуації в Одеській області.

У середу, 1 квітня, «моряки» зіграли перенесений перший чвертьфінальний матч Кубка України проти «Дніпра» в Києві (0:4), після чого залишилися у столиці України, готуючись до поєдинку з «Динамо». Одесити проводили по одному тренуванню на день на стадіоні імені Валерія Лобановського, а передматчеве заняття, яке пройшло вчора на динамівському стадіоні, тривало більше півтори години.

Що стосується динамівців, то в повному складі після паузи, пов’язаної з матчами збірних, команда зібралася в середу, 1 квітня. Ті футболісти, які напередодні грали за свої національні команди, пройшли курс відновлювальних процедур, і вже в четвер приєдналися до основної групи. Таким чином, на підготовку до гри з «Чорноморцем» наша команда мала повноцінних два дні.

У протистоянні з одеситами тренерський штаб не зможе розраховувати відразу на цілу групу основних виконавців. Через дискваліфікацію за перебір жовтих карток пропустять гру Юнес Беланда та Сергій Рибалка, щонайменше на місяць залишиться поза грою Микита Бурда, який переніс операцію з видалення апендициту. Лише в останній момент буде вирішуватися, чи допоможуть команді Джермейн Ленс, Сергій Сидорчук та Євген Хачеріді.

На сьогоднішній поєдинок, як було вирішено на передматчевій нараді, команди вийдуть у домашніх комплектах форми. «Чорноморець» одягнеться у чорно-сині смугасті футболки, чорні шорти та гетри (воротар – у зеленому), «Динамо» буде грати в білих футболках, шортах та гетрах (воротар – у світло-зеленому).

Додамо, що на момент початку матчу синоптики прогнозують температуру повітря +7ºC, при цьому можливий невеликий дощ.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер