“Чорноморець” – “Динамо”. Напередодні матчу

“Чорноморець” – “Динамо”. Напередодні матчу

Після важкого поєдинку з “Ньюкаслом” у Лізі чемпіонів динамівців очікують три важливих двобої у національній першості. Перший з них відбудеться 2 листопада в Одесі проти місцевого “Чорноморця”.

Колись грізний клуб нині знаходиться на останньому місці у вищій лізі, але одесити завжди були не проти попсувати киянам нерви в боротьбі за лідируючи позиції.

Динамівці відпочили в середу і вже в четвер приступили до підготовки к матчу. В планах теоретичні та практичні заняття.

Під питанням участь хавбека Олександра Хацкевича – у нього ушкодження паху, яке не дозволило вийти на поле в Ньюкаслі. Скоріш за все, завтра білорус не зіграє, але зможе допомогти партнерам у грі проти “Карпат” 5 листопада.

Нагадаємо, що Георгій Пеєв “відсидить” свій третій з 5-ти матчів дискваліфікації. Нагадаємо, що в лазареті киян перебуває “стара гвардія” – Ващук, Головко, Федоров, Кардаш і Косовський.

Цікаво знати:
Зустрічі "Динамо" та "Чорноморця" золотими літерами вписані в історію сучасного українського футболу. До 96-го року саме між цими командами велася боротьба за перше місце в турнірній таблиці, а одесити були єдиною командою, яка могла щось протиставити динамівській дружині. Нині ситуація протилежна. "Динамо" залишається головним фаворитом у боротьбі за "золото", а моряки всіма силами чіпляються за місце вище 14-го, яке дає право і в наступному році виступати у вищій лізі.

Поки що це їм не дуже вдається. Після тринадцяти турів "Чорноморець" з сьома очками "впевнено" посідає останнє місце. Не важко спрогнозувати, що в першому колі піднятися вище одеситам навряд чи вдасться, адже попереду їх очікують матчі з лідерами - "Динамо", Шахтарем" та "Волинню".

У чемпіонатах України суперники зустрічалися 14 разів: +8=4-2, різниця м'ячів 24-11 на користь "Динамо". В Одесі в семи матчах кияни двічі святкували перемогу, були зафіксовані чотири нічиї за однієї перемоги господарів поля. Моряки лише одного разу перемагали "Динамо" на своєму полі. Було це в далекому 1996 році. Цікаво, що в одеських матчах господарі жодного разу не залишали поле без забитого м'яча, гості - раз (коли програли).

Зустріч старих друзів-суперників відбудеться в суботу, 2 листопада, в Одесі на стадіоні ЧМП (вміщує 30767 глядачів). Ціни на квитки в діапазоні від 1 до10 гривень. Початок матчу об 17.00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер