»Чорноморець» - «Динамо». Перед матчем

»Чорноморець» - «Динамо». Перед матчем

 Останній матч третього туру відбудеться в середу в Одесі. «Чорноморець», який благополучно вилетів із єврокубків, проти «Динамо», яке ще не підключилось до боротьби на міжнародній арені в цьому сезоні.

Одесити досить невдало розпочали сезон, набравши у двох матчах усього одне очко. Звичайно, команда зараз переживає важкий момент, коли в міжсезоння пішли кілька ключових виконавців, а на їхньому місці з’явились нові. За такого розкладу ігрові проблеми неминучі.

Вистачає новачків і в «Динамо». Судячи з усього, один із має хороші шанси дебютувати в «біло-синій» футболці уже в цьому матчі. Папе Діакате працює в загальній групі та готовий вийти на поле в Одесі. Сенегалець уже занесений до офіційної заявки команди на чемпіонат.

В обох команд дискваліфікованих немає, а от лазарет динамівців ще суттєвий. Руслан Ротань, Артем Мілевський, Айіла Юссуф працюють за індивідуальним графіком.
Горан Саблич та Бадр Ель Каддурі незабаром можуть покинути «Динамо» і навряд чи ми побачимо їх в одеському матчі. Утім, ще не всі питання вирішені і ситуація може змінитись.

Є і «поповнення». Із Кубку Азії повернувся Максим Шацьких, який рветься в бій і може допомогти команді.

Команди розсудить арбітр вищої категорії Юрій Мосейчук із Чернівців. Допомагатимуть йому харків'яни Віктор Сусло та Олег Плужник. Резервним арбітром на цьому матчі працюватиме Орест Шмигельський зі Львова. Оцінюватимуть роботу арбітрів делегати ФФУ Роман Шнейдерман (Дніпропетровськ) та Михайло Кусень (Львів).

Зустріч динамівців та «моряків» розпочнеться о 19.00. Пряма трансляція на Першому національному, текстовий он-лайн коментар на нашому сайті. 

Орієнтований склад "Динамо" (версія fcdynamo.kiev.ua): Шовковський - Гусєв, Родріго, Діакате, Несмачний - Михалик, Корреа, Ребров, Діого Ринкон, Майкл - Клебер


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер