»Чорноморець» - «Динамо». Післяматчева прес-конференція

»Чорноморець» - «Динамо». Післяматчева прес-конференція

На зустріч з представниками ЗМІ по закінченню матчу прийшли обидва головних тренери – київського "Динамо" Йожеф Сабо та одеського "Чорноморця" Семен Альтман.

Йожеф Сабо, головний тренер "Динамо":

- Чесно кажучи, я не очікував, що гра складеться настільки легко. Я налаштовував свою команду на перемогу, ми не мали права втрачати очки, адже і так вже багато втратили. Є надія, що "Шахтар" десь оступиться, а зараз наша справа – перемагати в кожному матчі.

Команда встає на ноги після провалу, який, на мій погляд, мав психологічний характер. Звичайно, приємно перемагати 3:0, приємно бути переможцем. Але довго радіти не доводиться: тепер знову будемо готуватися до нових ігор.

Семен Альтман, головний тренер "Чорноморця":

- Коментувати гру немає особливої потреби – результат говорить сам за себе. Мені особливо не подобається, що ми засмутили своїх вболівальників. Не знаю, де ще в Україні на футбол ходить по двадцять тисяч глядачів. Я дуже їм вдячний, сподіваюсь, вони нас будуть завжди підтримувати...

На сьогодні індивідуальна майстерність кожного гравця "Динамо" вища, ніж у наших футболістів, як і їх ринкова вартість. У нас сильний колектив, але сьогодні командної взаємодії не простежувалось. Дехто може акцентувати увагу на тому, що ми обрали відкриту тактику. Але ми граємо у футбол і будемо продовжувати ставити високі цілі. "Чорноморцю" сьогодні була потрібна перемога і ми виходили на гру з відповідним настроєм.

Матеріал веб-сайту "Одеський футбол" (http://football.odessa.ua)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер