«Чортова дюжина» для «Кематена»

«Чортова дюжина» для «Кематена»

Вболівальникам «Динамо» не варто дивуватись через вибір суперника. Як повідомив організатор зборів «біло-синіх» Крістіан Маховскі, так склалося, що зараз в Австрії немає жодного іноземного клубу, а всі австрійські команди – у відпустці. СК «Кематен» виявився чи не єдиним, який зміг провести зустріч із «Динамо».

Враховуючи ступінь готовності гравців на старті збору, звітна зустріч, використовуючи термінологію Валерія Лобановського, була більше схожа на тренування з підвищеною відповідальністю. Шанс показати себе тренерському штабу отримали нещодавні випускники клубної школи Чорноморець, Лухтанов та Хльобас, також Бойко і Петров, які повернулися з оренди, троє бразильців, яких зараз переглядають, а також новачок Каверін. Юрій Сьомін отримав привід для роздумів, але робити висновки напевно ще зарано – попереду тиждень збору, а отже у всіх гравців ще буде шанс.

У кожному таймі у «Динамо» вийшли різні склади. В першій половині зустрічі грали досвідчені виконавці, які легко оформили для своїх молодих колег, яких тренери випустили в другому таймі, комфортну перевагу. Втім до справи динамівці взялись не одразу. Рахунок було відкрито лише на 22-й хвилині – це відзначився Дуду (на фото). А після цього шкода було дивитись на голкіпера Майшбергера. Протягом наступних 23-х хвилин він ще шість разів витягав м’яч із сітки, напевне бажаючи, щоб гра вже закінчилась. В ударі був швейцарський форвард «біло-синіх» Мехмеді, який оформив «покер». Цікаво, що три м’ячі Адмір забив після передач Дуду. Бразилець, схоже, повністю відновився після травми і забив два голи. Ще один м’яч провів Кравець.

Молодь, яка вийшла на поле в другому таймі, отримала хороший орієнтир. Але, як не намагалась повторити успіх старших партнерів, трохи не змогла, обмежившись «лише»… шістьма забитими голами. Буяльський після передачі Каверіна точно пробив із 15-ти метрів, пізніше двічі відзначився і сам Каверін. Вдалий дебют, нехай і в товариському матчі, молодого півзахисника. А в паузі між його голами рахунок до двозначного точними ударами довів Ескобар. Завершальний «постріл», ніби нокаут, зробив Хльобас.

13:0, з таким рахунком «Динамо» обіграло представника четвертої австрійської ліги СК «Кематен». Попереду будуть нові матчі з більш майстерними командами. І все ж, приємно починати підготовку до сезону з перемоги і «чортової дюжини» у воротах суперника.

Контрольний матч

17.06.2012. Австрія, Кематен, стадіон "Шпорт Плац"

«Динамо» – СК «Кематен» (Австрія) – 13:0 (7:0)

«Динамо» (1 тайм): 71. Бойко, 2. Данило Сильва, 3. Бетао, 6. Попов, 44.Алмейда, 30.Ель Каддурі, 14.Рибалка, 36.Нінкович, 99.Дуду, 13.Мехмеді, 22.Кравець.

«Динамо» (2 тайм): 74.Кичак, 19.Чорноморець, 16.Лухтанов, 90.Петров, 21.Феліпе Олівейра, 45.Дієго Вієйра, 8.Буяльський, 27.Ескобар, 18.Бруно Сілва, 24.Каверін, 20.Хльобас.

«Кематен»: 1.Майшбергер, 7.Розам, 8.Грубер, 9.Чалук (4.Ковач, 46), 10.Райтмайр, 12. Обмашер (5.Брандштаттер, 83), 17.Давічевіч (16.Бахай, 30), 15.Ланг, 19.Кюн, 21.Зангерл, 22.Плунсер.

Голи: Дуду (22, 36), Мехмеді (24, 27, 35, 45), Кравець (32), Буяльський (57), Ескобар (63, з пенальті, 74), Каверін (78, 81), Хльобас (90).

Юрій Вишневський, Дмитро Шаповал

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер