Четверо динамівців допомогли збірній України U19 зіграти унічию з Польщею

Четверо динамівців допомогли збірній України U19 зіграти унічию з Польщею

У третьому, заключному, матчі відбору на Євро-2022 юнацька збірна України U19 здобула перемогу над однолітками з Польщі та вийшла до еліт-раунду відбору змагань. У цьому поєдинку підопічних Володимира Єзерського влаштовувала навіть мінімальна поразка, але наша команда здобула нічию та з першого місця в групі вийшла до наступного етапу.

Поєдинок вийшов непростим для «синьо-жовтих», адже вже у першому таймі вони поступалися з рахунком 0:2, хоча і мали ігрову та територіальну перевагу. На 12-й хвилині Букса реалізував пенальті після фолу Очеретька, а за 19 хвилин той же Букса подвоїв перевагу господарів. Втім, під завісу першого тайму українцям вдалося відіграти один м'яч. На Ярмолюку порушили правила у штрафному майданчику, і сам постраждалий реалізував 11-метровий. А зрівняти рахунок нашій команді вдалося на 83-й хвилині, коли внаслідок швидкої контратаки автором голу став Удод.

У поєдинку взяли участь чотири представники «Динамо». Півзахисник Назар Волошин вийшов у стартовому складі та відіграв усі 90 хвилин, хавбек Олександр Яцик вийшов на заміну після перерви та провів на полі увесь другий тайм, нападник Ігор Горбач вийшов на поле з початку поєдинку та був замінений на 68-й хвилині, а захисник Навін Малиш (з’явився на заміну на 82-й хвилині).

Відзначимо, що в еліт-раунді кваліфікації зіграють команди, які посіли перші два місця у 13-ти квартетах та найкраща збірна серед тих, що посіли треті місця – вони приєднаються до Португалії. Усього там виступатимуть 28 збірних, розподілених на сім груп, переможці яких у фінальній частині Євро-2022 складуть компанію господарю форуму – Словаччині.

Кваліфікаційний раунд Євро-2022 (U-19)

Група 5

Польща (U19) — Україна (U19) — 2:2 (2:1)

Україна: Твардовський, Козік, Удод, Мампассі, Булеза (Фаруна, 82), Очеретько (к), Лосенко (Яцик, 46), Ярмолюк (Хромей, 90+3), Волошин, Шостак (Малиш, 82), Горбач (Микитишин, 68).

Голи: Букса (12, з пенальті, 31) — Ярмолюк (45+2, з пенальті), Удод (83).

Попередження: Форнальчик (17) — Мампассі (4), Удод (38).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер