Четверо динамівців зіграли за Україну U17 проти Німеччини у відборі до Євро-2024

Четверо динамівців зіграли за Україну U17 проти Німеччини у відборі до Євро-2024

У суботу, 21 жовтня, юнацька збірна України U17 (футболісти не старші 2007 року народження) провела третій матч у групі 3 кваліфікаційного раунду Євро-2024 (U17).

Після результативної нічиєї з Фінляндією (2:2) та розгромної перемоги над Ліхтенштейном (7:0) «жовто-сині» зустрічалися з однолітками з Німеччини у статусі лідера групи.

Ситуація у турнірній таблиці склалася таким чином, що підопічних Володимира Єзерського для виходу до наступного етапу влаштовувала і нічия. Але, на жаль, досягти її не вдалося. Долю зустрічі вирішив єдиний забитий м’яч, який німці провели на 53-й хвилині. Після флангового навісу Черни влучним ударом головою відзначився Ізекор. У підсумку, завдяки цій перемозі, Німеччина посіла перше місце в групі.

Доля збірної України вирішиться пізніше, якщо Фінляндія обіграє Ліхтенштейн. У такому випадку потрібно почекати кілька тижнів, коли завершаться міні-турніри в інших групах. Серед третіх команд далі пройдуть п'ять найкращих із 13-ти. Претендувати на одну з путівок до еліт-раунду відбору можуть і «синьо-жовті». 

У сьогоднішньому матчі взяли участь четверо представників «Динамо», усі вони вийшли на поле у стартовому складі. Захисники Олексій Рибак, Дем’ян Третяк, а також півзахисник Павло Люсін провели на полі увесь матч, а захисник Даніель Дехтяр був замінений на 69-й хвилині.

Євро-2024 (U17). Кваліфікаційний раунд. Група 3

Україна (U17) – Німеччина (U17) – 0:1 (0:0)

Україна (U17): Петренко, Шелікета, Дехтяр (Данковський, 69), Третяк, Рибак, Сорока, Гармаш (Драган, 61), Люсін, Богданов, Бондар (Стрільчук, 61; Ухань, 77), Степанов (Денисов, 46).

Гол: Ізекор (53)

Попереджені: Богданов (45+3), Шелікета (59), Стрільчук (66) – Люм (61).

*Фото - УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер