Четверо динамівців зіграли за Україну U17 у кваліфікації Євро-2024 проти Фінляндії

Четверо динамівців зіграли за Україну U17 у кваліфікації Євро-2024 проти Фінляндії

У неділю, 15 жовтня, юнацька збірна України U17 (футболісти не старші 2007 року народження) стартували у кваліфікаційному раунді Євро-2024, що проходить у Ліхтенштейні.

У першому поєдинку суперниками підопічних Володимира Єзерського стали однолітки з Фінляндії. Перший тайм вийшов «сухим», а другий подарував не лише голи, а й шалену інтригу. Відкрити рахунок вдалося «жовто-синім», коли динамівець Назар Дехтяр замкнув дальню стійку після поперечної передачі. Утім, за десять хвилин попереду вже були «суомі» після влучних ударів із меж штрафного майданчика та в дев’ятку воріт. Врятувати поєдинок нашим хлопцям вдалося на останніх хвилинах, коли у власні ворота м’яча зрізав оборонець фінів Кангасніємі.

Окрім автора забитого м’яча, також у грі взяли участь ще троє представників «Динамо» - це захисники Олексій Рибак та Дем’ян Третяк, а також півзахисник Павло Люсін.

Євро-2024 (U-17). Кваліфікаційний раунд. Група 3                        

Фінляндія U-17 — Україна U-17 — 2:2 (0:0)

Україна U-17: Петренко, Шелікета, Дехтяр (Данковський, 84), Третяк, Рибак, Оличенко (Гармаш, 76), Сорока, Люсін, Богданов, Бондар (Ухань, 76), Степанов (Денисов, 56).

Голи: Сілтанен (70), Меро (76) — Дехтяр (67), Кангасніємі (87, автогол).

Додамо, що в іншому матчі групи Німеччина розгромила Ліхтенштейн – 6:0. У наступному поєдинку в середу, 18 жовтня, «жовто-сині» якраз зіграють проти господарів кваліфікаційного турніру.

Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер