Четверо динамівців зіграли за Україну U21 проти «молодіжки» Німеччини

Четверо динамівців зіграли за Україну U21 проти «молодіжки» Німеччини

У п’ятницю, 8 вересня, у Саарбрюкені на «Людвігспаркштадіоні» відбувся товариський матч між молодіжними збірними Німеччини та України.

Цей поєдинок став для обох команд генеральною репетицією перед стартом у відбірному раунді Євро-2025 (U21) – 12 вересня «жовто-сині» зіграють із Північною Ірландією, а «бундестім» того ж дня поміряється силами з Косово.

У звітному поєдинку підопічні Унаї Мельгоси зазнали поразки, пропустивши два м’ячі після перерви. На початку другого тайму після передачі з лівого флангу точним ударом із меж штрафного майданчика відзнзачився Бауер, а незадовго до фінального свистка партнер вивів Лемперле до воріт, і той точно пробив повз голкіпера.

Додамо, що у матчі взяли участь четверо представників «Динамо». Воротар Руслан Нещерет, півзахисники Володимир Бражко та Назар Волошин з’явилися на полі зі стартових хвилин, а захисник Антон Боль, який виступає на правах оренди за «Зорю», увійшов у гру з лави запасних після перерви.

Товариський матч

Німеччина U21 – Україна U21 – 2:0

Україна U21: Нещерет (Фесюн, 46), Роман (Скорко, 46), Салюк (Боль, 46), Батагов, Смоляков (Булеза, 46), Бражко (Павлюк, 65), Сігеєв (Рубчинський, 46), Лосенко (Ярмолюк, 46), Теслюк (Квасниця, 46), Волошин (Брагару, 46; Слюбик, 60), В'юнник (Краснопір, 46).

Голи: Бауер (53), Лемперле (88).

Фото Twitter DFB-junioren

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер