Четверо динамівців зіграли за збірну України проти Італії у відборі на Євро-2024

Четверо динамівців зіграли за збірну України проти Італії у відборі на Євро-2024

У вівторок, 12 вересня, національна збірна України зіграла в Мілані проти Італії в рамках відбору на Євро-2024.

У стартовому складі «жовто-синіх» вийшли два представники «Динамо» – воротар Георгій Бущан та півзахисник Андрій Ярмоленко, який відновився після пошкодження, через яке пропустив попередній поєдинок проти Англії.

Голкіпер неодноразово рятував своїх партнерів (загалом за гру господарі завдали 23 удари в бік воріт «жовто-синіх»), але все ж пропустив двічі в першому таймі – дубль записав на свій рахунок півзахисник «Інтера» Давіде Фраттезі.

Надію на позитивний результат подарував українським уболівальникам Ярмоленко, який на 41-й хвилині вдало зіграв на добиванні та забив свій 46-й гол за національну команду (Андрію залишилося лише три голи, щоб перевершити показник Андрія Шевченка та стати найкращим бомбардиром в історії «жовто-синіх»).

Після перерви моменти були як у господарів, так і в підопічних Сергія Реброва (протягом другого тайму на заміну вийшли ще два динамівці – півзахисник Віталій Буяльський та нападник Владислав Ванат), але рахунок більше не змінювався – 2:1 на користь італійців.

Свій наступний поєдинок збірна України проведе 14 жовтня, коли в номінально домашньому матчі зіграє проти Північної Македонії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер