Четверо динамівців зіграли за збірну України проти Норвегії на Євро-2024 (U19)

Четверо динамівців зіграли за збірну України проти Норвегії на Євро-2024 (U19)

У четвер, 18 травня, юнацька збірна України U19 провела другий поєдинок у фінальній частині Євро-2024, що проходить у Північній Ірландії. Суперником «синьо-жовтих» стали однолітки з Норвегії.

Зігравши внічию у стартовому поєдинку з господарями турніру (0:0), підопічні Дмитра Михайленка більше не мали права на помилку. Але й скандинавам також потрібна була перемога, оскільки в першому турі вони поступилися італійцям (1:2).

У підсумку, ближчими до успіху по ходу гри були саме норвежці (чого вартий лише потужний удар Кілена, який прийняла на себе хрестовина), але фінальний свисток зафіксував безгольову нічию – 0:0.

Зазначимо, що у стартовому складі «жовто-синіх» вийшли четверо представників «Динамо» - захисники Тарас Михавко, Олексій Гусєв, півзахисник Андрій Маткевич та нападник Матвій Пономаренко (форвард не дограв матч до кінця, будучи заміненим на 62-й хвилині).

В останньому турі групового етапу, матчі якого відбудуться 21 липня, підопічні Дмитра Михайленка зіграють проти лідера групи – Італії.

* Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер