Четверо динамівців зіграли за збірну України U21 у плей-оф до Євро-2023 проти Словаччини

Четверо динамівців зіграли за збірну України U21 у плей-оф до Євро-2023 проти Словаччини

У п’ятницю, 23-го вересня, молодіжна збірна України провела перший матч стадії плей-оф відбору до Євро-2023. Посівши другу сходинку в групі, підопічні Руслана Ротаня тепер змагаються за путівку на континентальну першість. На виїзді у місті Жиліна «синьо-жовті» зустрілися із однолітками зі Словаччини.

На початку зустрічі ударом у площину воріт відзначився динамівець Ванат. У відповідь словаки повели у рахунку. До пропущеного м’яча призвів одинадцятиметровий удар - за фол Батагова у власному штрафному майданчику арбітр призначив пенальті. Трубін з ударом суперника впорався, а ось після добивання виручити не зміг, тож господарі повели у рахунку вже на початку зустрічі.

Але достатньо скоро гості змогли відігратися: Судаков зі штрафного пробив у площину воріт, а В’юнник першим опинився на добиванні. Після цього хороша можливість відзначитися була у орендованого динамівця Михайленка, але в епізоді з його ударом свою команду виручив воротар. Незабаром м’яч у сітку відправив Ванат, але арбітри не зарахували його гол через офсайд.

На початку другого тайму команди забили три м’ячі на двох. Спочатку відзначився Стрелец, який увірвався до штрафного майданчика і з рикошетом від нашого захисника спрямував м’яч у сітку. Українці відповіли голом Криськіва у результаті хорошої комбінації. А ось на другий м’яч Стрелеца, який завдав удару, щойно увійшовши до штрафного майданчика, наші хлопці знайти відповіді не змогли. Хоча до фінального свистка гості мали кілька хороших нагод, щоб зрівняти рахунок, результат на табло більше не змінювався.

У матчі проти словаків взяли участь четверо динамівців. Захисники Олександр Сирота та Костянтин Вівчаренко провели на полі увесь матч та записали до свого пасиву по жовтій картці, нападник Владислав Ванат був замінений на 71-й хвилині зустрічі, а півзахисник Микола Михайленко, який виступає на правах оренди за луганську «Зорю», пішов з поля на 60-й хвилині.

Матч-відповідь, який буде номінально домашнім для нашої команди, підопічні Руслана Ротаня проведуть 27 вересня в польському місті Бельсько-Бяла на Муніципальному стадіоні (початок – о 18.30 за київським часом)

Євро-2023 (U-21). Кваліфікаційний раунд. Плей-офф. Перший матч

Словаччина — Україна — 3:2 (1:1)

Україна: Трубін, Сич, Батагов (Таловєров, 60), Сирота, Вівчаренко, Михайленко (Назаренко, 60), Бондаренко (к), Криськів (Кухаревич, 86), Судаков, Ванат (Сікан, 71), В’юнник (Очеретько, 71).

Голи: Суслов (10), Стрелец (46, 53) — В’юнник (17), Криськів (49).

Нереалізований пенальті: Суслов (10, воротар).

Попереджені: Суслов (55), Капралик (80), Труса (90+2) — Вівчаренко (72), Сирота (83), Очеретько (90).

фото futbalsfz.sk

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер