Четверо динамівців допомогли Україні розгромити Вірменію у Лізі націй

Четверо динамівців допомогли Україні розгромити Вірменію у Лізі націй

У суботу, 24 вересня, збірна України провела гостьовий матч із Вірменією у рамках 5-го туру групового турніру Ліги націй.

Порівняно з нещодавньою поразкою від Шотландії (0:3) тренерський штаб «жовто-синіх» повністю оновив склад. У тому числі зі стартових хвилин вийшли й четверо представників «Динамо» - захисники Ілля Забарний (23-й матч за «жовто-синіх»), Олександр Тимчик (11-й), півзахисники Сергій Сидорчук (54-й) та Віктор Циганков (42-й).

На перших хвилинах господарі змусили понервувати нашу збірну, коли, зокрема, не реалізували вихід віч-на-віч із Луніним. Але перший тайм усе ж таки залишився за «жовто-синіми», які на 22-й хвилині відкрили рахунок. Циганков вивів до воріт Зубкова, той прострілив у воротарський майданчика, і Тимчик у падінні відправив м'яча у ворота, забивши дебютний гол у складі національної команди.

Другий тайм вірменські футболісти знову почали активніше, могли зрівняти рахунок, але знову підвела реалізацію. Україні же вдалося подвоїти свою перевагу – цього разу Тимчик записав на свій рахунок гольову передачу, а простріл динамівця з меж штрафного замкнув Зубков.

До розгромного рахунок довів Довбик, після «свічки» від Зубкова буквально з метра занісши м'яча у порожні ворота. Ще одного разу капітулювати воротаря господарів змусив Ігнатенко, ударом здалеку відправивши м'яча точно в кут, а остаточний рахунок встановив Довбик, у воротарській розібравшись із кількома опонентами та перекинувши воротаря, який кинувся йому в ноги.

У підсумку 5:0 – упевнена перемога «жовто-синіх». Тепер у вівторок, 27 вересня, підопічним Олександра Петракова необхідно перемагати у Кракові команду Шотландії, щоб виграти групу та підвищитись у Дивізіон А на наступний сезон Ліги націй.

Ліга націй. Дивізіон В. Група 1. 5-й тур

Вірменія – Україна – 0:5

Україна: Лунін, Тимчик, Забарний, Кривцов (Матвієнко, 77), Качараба, Миколенко, Сидорчук (Піхальонок, 46), Ігнатенко, Циганков (Ярмоленко, 66), Зубков (Мудрик, 71), Яремчук (Довбик, 66).

Голи: Тимчик (22), Зубков (57), Довбик (69, 85), Ігнатенко (81).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер