Четверо динамівців викликані на НТЗ збірної України U-20

Четверо динамівців викликані на НТЗ збірної України U-20

Збірна збереться в Києві 12 квітня, а 15 числа проведе товариський матч із однолітками з Білорусі. Керманич збірної Олександр Петраков викликав на НТЗ 18 футболістів. Найбільше гравців до команди делегували київське «Динамо» та запорізький «Металург» – по три футболісти. Із динамівців це Павло Полегенько, Ігор Харатін (на фото) та Роман Яремчук, а також Артем Бесєдін, який на правах оренди виступає за харківський «Металіст».

Динамівський півзахисник Євген Чумак залишився в розташуванні своєї команди, оскільки він готуватиметься до єврокубкових баталій «Динамо» проти «Фіорентини».

Окрім того, команда Олександра Петракова не дорахувалася захисника «Динамо» Микити Бурди, якому нещодавно видалили апендицит.

Команда Олександра Петракова розпочне виступи на світовій футбольній першості 30 травня в матчі-відкритті з господарями змагань – командою Нової Зеландії в Окленді. 2-го червня українська збірна зіграє з командою М'янми у Вангареї, а за три дні «синьо-жовті» повернуться до Окленду, щоб провести матч зі збірною США, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер