Четверо динамівців зіграли за Україну U21 проти Словаччини на Antalya Cup

Четверо динамівців зіграли за Україну U21 проти Словаччини на Antalya Cup

Нагадаємо, у першому поєдинку підопічні Руслана Ротаня поступилися Болгарії з рахунком 1:2, а у другому зіграли внічию з однолітками з Казахстану.

Тепер «синьо-жовті» помірялися силами зі Словаччиною. Наша команда з перших хвилин заволоділа ініціативою та активно діяла в атаці, створивши кілька чудових нагод для взяття воріт як із гри, так і після штрафних ударів, але нашим гравцям бракувало влучності. Словаки ж у середині тайму змогли відсунути гру від власних воріт та заробили кілька кутових, та наші футболісти спромоглися нейтралізувати потенційну небезпеку. Кілька разів після ударів «синьо-жовтих» виручав свою команду воротар, а одного разу м’яч таки побував у воротах суперника, але арбітр зафіксував офсайд та взяття воріт не зарахував. Тож до перерви забити хоча б один м’яч за правилами жодній з команд не вдалося.

Усі п’ять м’ячів були забиті в другому таймі. Щойно він розпочався, українці з подвійними силами пішли вперед та відзначилися вже у другій атаці: Мудрик, отримавши пас від динамівця Вівчаренка, увірвався до штрафного майданчика, завдяки індивідуальним діям «розхитав» двох суперників та з району лівого кута воротарського майданчика відправив м’яч у дальній кут. Менше ніж за 10 хвилин українці подвоїли свою перевагу – після флангового навісу м’яч головою спрямував у сітку В’юнник.

Але після цього українці дозволили супернику занадто багато: спочатку не завадили «розстріляти» голкіпера, згодом під час подачі кутового прогавили опонента, який головою відправив м'яч у ближній кут воріт, і рахунок зрівнявся. А за сім хвилин до завершення основного часу номінальні господарі й узагалі дозволили словакам вийти вперед – 2:3. Врятувати хоча б нічию до фінального свистка так і не вдалося. 

Зазначимо, що в матчі взяли участь четверо динамівців. Двоє з них, а саме Володимир Бражко та Костянтин Вівчаренко, вийшли на поле з перших хвилин зустрічі та провели весь матч. А Євген Ісаєнко, який виступає на правах оренди за ковалівський «Колос», та Владислав Супряга вийшли на заміну на 78-й хвилині поєдинку.

У підсумку на турнірі Antalya Cup команда Руслана Ротаня посіла останнє, шосте місце.

Antalya Cup-2021

Україна U21 — Словаччина U21 — 2:3 (0:0)

Україна U21: Зновенко, Алефіренко (Кухаревич, 46), Бражко, Батагов, Вівчаренко, Желізко, Сич, Очеретько, В’юнник (Ісаєнко, 78), Мудрик (Супряга, 78), Бондаренко (Притула, 83).

Голи: Мудрик (48), В’юнник (56) - (63), (70), (83).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер