Четверо динамівців зіграли проти Казахстану в складі збірної України

Четверо динамівців зіграли проти Казахстану в складі збірної України

Матч відбувся в Києві на НСК «Олімпійський».

З восьми динамівців у складі національної команди, що потрапили до заявки на матч, тренерський штаб на чолі з Андрієм Шевченком у стартовому складі на гру випустив трьох представників нашого клубу - півзахисників Сергія Сидорчука, Олександра Караваєва та Миколу Шапаренка. Усі були замінені по ходу другого тайму, а наприкінці зустрічі з лавки запасних на полі з'явився ще один динамівець Олександр Тимчик.

Збірна України домінувала з перших хвилин та заслужено повела в рахунку. У першому таймі з 16-ти ударів, завданих по воротах гостей, один став результативним, коли Яремчук завершив швидку атаку обвідним ударом із меж штрафного майданчика.

Занадто велика кількість втрачених гольових моментів «гукнулася» «жовто-синім» після перерви, коли Мужиков ударом із лінії штрафного майданчика зрівняв рахунок. Надалі господарі цілком могли вирвати перемогу, але надійно діяв у воротах голкіпер казахстанців Покатілов, зберігши для своєї збірної нічию - 1:1.

Відзначимо, що наступний матч у рамках відбірного турніру ЧС-2022 збірна України проведе 1 вересня, коли зіграє на виїзді з тим же Казахстаном.

Кваліфікація до ЧС-2022. Група «D»

Україна – Казахстан – 1:1

Україна: Трубін, Кривцов, Матвієнко, Михайличенко, Сидорчук (Марлос, 67), Шапаренко (Довбик, 81), Малиновський, Караваєв (Тимчик, 87), Зінченко, Яремчук, Мораес (Зубков, 67).

Казахстан: Покатілов, Марочкін, Малий, Аліп, Досмагамбетов (Бистров, 46), Нургалієв (Тунггишбаєв, 87), Мужиков, Абікен (Вороговський, 46), Валіуллін, Тагиберген (Оразов, 46), Аймбетов (Карімов, 60).

Голи: Яремчук (20) – Мужиков (59).

Попереджені: Зінченко (89), Марлос (90) – Аліп (6), Абікен (36), Мужиков (43), Вороговський (62), Карімов (70), Покатілов (90+1).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер