Четверо динамівців зіграли за збірну України U21 на Турнірі Лобановського проти Узбекистану

Четверо динамівців зіграли за збірну України U21 на Турнірі Лобановського проти Узбекистану

Команди динамічно розпочали гру. Найактивнішим у складі українців був динамівець Владислав Ванат. Однак для реалізації моментів не вистачало то точності, то останнього пасу. На 41-й хвилині поєдинку збірна Узбекистану відкрила рахунок, скориставшись помилкою Назарія Муравського.

У перерві Руслан Ротань провів ряд замін, розраховані освіжити гру. Втім, перевернути хід подій так і не вдалося. На 63-й хвилині зустрічі узбеки подвоїли перевагу завдяки голу Норчаєва. Крім того, Хаміджонов отримав друге попередження і збірна Узбекистану догравала поєдинок у меншості. Цією перевагою збірна України скористатися не змогла і до кінця матчу рахунок на табло залишився незмінним - 0:2.

У матчі з Узбекистаном взяли участь чотири представники «Динамо». Захисник Костянтин Вівчаренко і Володимир Бражко провели на полі по тайму. Нападник Владислав Ванат зіграв 67 хвилин матчу, після чого був замінений на іншого динамівця Владислава Супрягу.

За підсумком двох матчів - з Азербайджаном (0:1) і Узбекистаном (0:2), Україна посіла третє місце на турнірі Лобановського.

Нагадаємо, що після завершення змагання підопічні Руслана Ротаня відправляться до Туреччини, де 2 червня в Стамбулі проведе контрольну зустріч з молодіжною збірною господарів.

Турнір Валерія Лобановського

Україна (U21) - Узбекистан (U21) - 0:2 (0:1)

Україна (U21): Турбаєвський, Алефіренко (Ременяк, 46), Муравський (Таловеров, 46), Снурніцин, Драмбаєв (Вівчаренко, 46), Литвиненко, Бражко (Мудрик, 46), Батагов, В'юнник, Сікан (Кравчук, 58), Ванат (Супряга, 67).

Голи: Жалоліддінов (41), Норчаев (63).

Попереджені: Сікан, Литвиненко - Турдалієв, Норчаев.

Вилучений: Хаміджонов.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер