Четверта поспіль перемога, четвертий матч не пропускаємо

Четверта поспіль перемога, четвертий матч не пропускаємо

Гра відбувалася на домашньому стадіоні суперника, «Естадіо Нуево Мірадор», залучивши на трибуни достатньо велику, як для товариського спарингу, кількість глядачів.

На матч із «Альхесірасом» головний тренер «Динамо» Сергій Ребров випустив у стартовому складі футболістів, які вчорашній матч розпочинали на лаві запасних, тим самим неухильно дотримуючись принципу надання ігрової практики всім гравцям, які є на зборі у його розпорядженні. Єдиним футболістом, який не зіграв у сьогоднішньому матчі з числа заявлених, став бразилець Данило Сильва.

Незважаючи на велику різницю у класі, футболістам «Динамо» варто було пам’ятати, що суперник наразі перебуває в ігровому ритмі, провівши з початку року вже п’ять матчів у Терсері. Кияни же готуються до поновлення сезону, лише набираючи фізичні кондиції та експериментуючи зі складом.

Тим не менш, із перших хвилин й аж до завершення матчу перевага «Динамо» не викликала сумнівів. Уже на початку матчу голкіпер «Альхесіраса» продемонстрував свою майстерність, парирувавши потужний удар Ленса й зреагувавши на добивання Калитвинцева та Сидорчука, а згодом відбивши удар Теодорчика з меж штрафного майданчика. Динамівці грали впевненно, подовгу розігруючи м’яча переважно в центрі поля.

Перший забитий м’яч у матчі став наслідком індивідуальних дій Ленса. Нідерландець на правому фланзі влаштував змагання на швидкість із захисниками «Альхесіраса», добіг до лицьової лінії, після чого буквально виклав м’яча на голову Теодорчику – Лукашу залишалося переправити сферу у ворота з лінії воротарського майданчика.

Після пропущеного м’яча господарі спробували огризнутися, але на більше, ніж слабкий удар у руки Рибці та трохи пізніше вище воріт, не спромоглися. Динамівці же могли до перерви збільшити рахунок. Автор м’яча у ворота «Сувона» Мякушко увірвався до штрафного майданчика з лівого флангу, але після скидки Теодорчика не зміг переграти голкіпера. На останній хвилині вже сам Лукаш мав шанс зробити дубль, але з його першим ударом упорався голкіпер, а після другого м’яч полетів повз ворота.

Після перерви футболісти «Динамо» збільшили темп, перевага киян стала відчутнішою. На 54-й хвилині Рибалка зі штрафного поцілив у стійку, а удар Сидорчука з району 11-метрової позначки заблокував захисник. Старався проявити себе Хльобас, вийшовши на вістрі атаки, одного разу навіть мав шанс відзначитися, але з ударом Дмитра впорався воротар. У середині тайму тренерський штаб «Динамо» практично повністю оновив склад, і відразу киянам вдалося подвоїти рахунок. Гусєв, отримавши передачу на чужій половині поля, не роздумуючи, пробив із 30-ти метрів, влучивши в ціль!

Відразу ж динамівці створили для господарів гольовий момент. Рудько невдало прийняв м’яча після пасу Хачеріді, сферу перехопив нападник, але Артур із «ближнього бою» вийшов переможцем – спочатку в підкаті вибив м’яча з-під ніг опонента, а потім і взагалі забрав до рук. Надалі подібних помилок «Динамо» вже не припускалося. Натомість, біля чужих воріт до останніх хвилин було гаряче, але м’яч уперто не хотів ще один раз залітати до воріт господарів.

Таким чином, 2:0 – п’ята перемога в шести матчах на першому зборі. Вже за два дні на підопічних Сергія Реброва чекає останній контрольний матч – проти румунської «Астри».

6-й контрольний матч

28.01.2014. Іспанія, м.Альхесірас, «Естадіо Нуево Мірадор». 500 глядачів

«Динамо» – «Альхесірас» – 2:0 (1:0)

«Динамо»: Рибка (Рудько, 46), Бетао (Віда, 68), Бурда (Хачеріді, 68), Селін (Драгович, 68), Цуріков, Харатін (Рибалка, 46), Ленс (Ярмоленко, 62), Сидорчук (Мігель, 62), Буяльський (Беланда, 62), Калитвинцев (Мякушко, 31; Гусєв, 62), Теодорчик (Хльобас, 46; Кравець, 68).

«Альхесірас»: Еду, Маїкез, Антоніо Хесус, Бенітес, Анайя, Павон, Антоніто, Хаві Чіко, Хоселу, Каба, Габрі.

Голи: Теодорчик (26), Гусєв (70).

Фото: А. Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер