Четвертий день у Туреччині: емоції та море позитиву

Четвертий день у Туреччині: емоції та море позитиву

Підготовка до матчу з «Шерифом», яку «Динамо» проводить у Туреччині, проходить за запланованим графіком. Цьому цілком сприяє погода, що дозволяє футболістам тренуватися в комфортних погодних умовах, – вдень сяє яскраве сонце, а ближче до вечора, коли в розкладі тренування, температура помітно знижується.

Сьогоднішнє тренування пропускав Франк Теміле. Нігерієць за підсумками вчорашнього тренувального заняття отримав невелике ушкодження – він забив коліно. Кілька днів Франк вимушений буде відпочити, а поки що займається за індивідуальною програмою.

А на тренувальному полі тим часом виряують неабиякі пристрасті. Причому, незалежно від того, розігрують футболісти простий квадрат чи беруть участь у двохсторонці. Футболісти, які представляють «зелених» та «синіх», за кілька днів встигли зігратися між собою, і міні-матч наприкінці тренування проходить у захоплюючій боротьбі. Сьогодні результат було вирішено завдяки єдиному влучному удару у виконанні Андрія Шевченка, який пробив по воротах і сам же зіграв на добиванні після класного сейву Коваля. До речі, бразилець Бетао, який виступав у складі переможців, на радощах виконав покарання, передбачене для переможених, а саме перекиди через голову. І справді, чого не зробиш у запалі емоцій!

«У всіх хлопців гарний настрій, тому й виходять такі живі, на емоціях двохсторонки. Усі тренуються з великим ентузіазмом, розраховуючи взяти участь в останньому матчі проти «Шерифа». Що стосується мене, то все буде залежати від самопочуття. Я тренуюся в загальній групі, з кожним днем набираю необхідні кондиції, і сподіваюся 15-го числа допомогти команді», – зазначив після тренування Андрій Шевченко.

Також капітан команди відзначив, що за час своєї відсутності встиг засумувати за тренувальним процесом. «Це все моє життя. Коли впродовж місяця не можеш грати і тренуватися, дуже сильно сумуєш за футболом, партнерами і так далі. У зборах, які проходять за тиждень до початку відпустки, не бачу нічого поганого. Раніше я багато разів опинявся в подібних ситуаціях. У Києві холодна погода, що не дозволяє тренуватися в комфортних умовах, а тут у хлопців навіть настрій інший. Погода відмінна, поле чудове – краще не буває».

Завтра тренувальні напрацювання динамівці спробують застосувати в контрольному матчі проти «Спартака» із Нальчика. Результат особливого значення не буде мати, проте, і це природно, перемога в єдиному спарингу в Туреччині дозволить нашій команді в хорошому настрої підійти до поєдинку з «Шерифом».

Дивіться фотогалерею «Підготовка в Туреччині. День четвертий»

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Белека

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер