Четверо динамівців серед топ молодих гравців минулого місяця

Четверо динамівців серед топ молодих гравців минулого місяця

До десятки найкращих увійшли відразу четверо гравців «Динамо» – Максим Коваль та Андрій Цуріков, а також Віталій Буяльський та Владислав Калитвинцев, які виступають в оренді в «Говерлі» та «Словані» відповідно.

Відповідно до рейтингу сайту goldtalant.com.ua, найвища позиція серед представників «біло-синіх» у Віталія Буяльського (на фото) – четверте місце. Талановитий півзахисник набрав 28 балів, заробивши також три найвищі оцінки від Олега Кузнецова (екс-тренер збірної України U-16), Юрія Мороза (РВУФК) та Олександра Гайдаша (експерт).

Владислав Калитвинцев розташувався на сьомій сходинці, набравши 12 балів. Найвищу оцінку гравцю поставив наставник «дубля» «Іллічівця» Едуард Хавров. Слідом за Калитвинцевим розташувалися Максим Коваль (9 балів, найвищі оцінки від Валентина Белькевича («Динамо» U-21) та Олександра Хацкевича («Динамо-2»), а також Андрій Цуріков – 6 балів, найвищий від експерта Олександра Грановського.

Абсолютним же переможцем жовтня став Сергій Болбат із донецького «Металурга», права на якого належать донецькому «Шахтарю».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер