Чотири дні в Манчестері

Чотири дні в Манчестері

«У роздягальні ми забули про гру з «Ворсклою», думаємо лише про «Манчестер Сіти», – сказав Огнєн Вукоєвич журналістам у неділю ввечері. Аналогічної думки дотримуються всі гравці, розуміючи, настільки серйозним і важливим буде майбутній поєдинок у Манчестері.

У понеділок після обіду динамівці провели на базі в Кончі-Заспі відновлювальні процедури. Наступного разу гравці та тренери зберуться разом у вівторок уранці. Опівдні у команди тренування, а на 17:00 намічено виліт до Манчестера. Мабуть, уперше за останній час «Динамо» з Києва на єврокубковий поєдинок вирушає за два дні до його початку.

У середу ввечері підопічні Юрія Сьоміна проведуть традиційне передматчеве тренування на полі майбутньої битви, стадіоні «Сіті оф Манчестер». Перед його початком Юрій Павлович та один із гравців команди дадуть відповіді на питання журналістів у рамках регламентної прес-конференції.

Апофеозом перебування «Динамо» в Англії стане четвер. Удень динамівці проведуть коротку розминку, а о 18:00 (за місцевим часом, 20:00 за Києвом) будуть битися на стадіоні « Сіті оф Манчестер» із «Манчестер Сіті». Після завершення матчу гравці та тренери повертаються до готелю.

У п'ятницю вранці запланована пробіжка, а після обіду з аеропорту Манчестера динамівці вилетять до Дніпропетровська. Таким чином, не повертаючись до Києва тренерський штаб вирішив оптимізувати пересування команди на виїзди до Манчестера та Дніпропетровська, давши гравцям більше часу на відпочинок та відновлення. В суботу в місті на Дніпрі у «Динамо» тренування, а в неділю о 15:00 на «Дніпро-Арені» буде дано старт поєдинку «Дніпро» – «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер