“Чорні орли” перелетіли “Динамо”

“Чорні орли” перелетіли “Динамо”

Єврокубковий сезон для “Динамо” закінчений. Зрозуміло, у протистояннях з “Бешикташем” ми усі чекали від киян набагато більшого, ніж один гол за 180 хвилин. Але від’ємний результат - також результат. Що ж, будемо вчимося на власних помилках...

Холодна погода не відлякала близько 30000 найвірніших динамівських фанатів, за що їм особлива подяка. Але, на жаль, вони так і не стали свідками тріумфу своєї улюбленої команди.

За такого морозу “стоячої” гри просто не могло бути – обидві команди діяли як заведені. Тільки завдання в турків було полегше – відбивати завжди легше ніж щось створювати. Зрозуміло, і господарі не були повністю приреченими, періодично порушуючи спокій Кордоби, але в кожному ігровому епізоді динамівцям чогось не вистачало.

Уже на 3-й хвилині свій шанс змарнував Пеєв – після удару з лінії штрафної оборонець вибив м’яч головою вже з порожніх воріт. Атакуючі хвилі підопічні Олексія Михайличенко продовжували накочувати до 15-ї хвилини, після чого турки перевели епіцентр подій в центр поля. У киян комбінаційна гра проглядалася лише фрагментами і жодних дивідендів не принесла.

Керманич гостей Мірча Луческу відверто злукавив, кажучи про бажану перемогу в Києві. Хитрий румун залишив у запасі майже всіх своїх “технарів”, випустивши на поле “трудяг”. Вони зі своїм завданням справилися на відмінно – нав’язавши динамівцям рваний темп та практику постійних фолів турки лічені рази підпускали “біло-блакитних” до своїх воріт. А в них диво творив колумбієць Кордоба, кілька разів рятувавший команду від вірного гола, а в інших епізодах йому допомагали кияни своєю неточністю.

Реалізуй хоча б один момент Діого Ринкон, хто знає, чим би закінчився двобій. Але рахунок на табло красномовніший за будь-які аргументи. Найприкріше, що такий важкий та часом вдалий сезон динамівці закінчили на “нульовій ноті”. Попереду зимове міжсезоння, кілька зборів. Не виключено, що в команді відбудуться кадрові зміни.

Ще раз “ДЯКУЄМО” справжнім уболівальникам “Динамо” і будемо сподіватися, що навесні наша команді порадує нас новими перемогами, а поразок буде як можна менше.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер