Чотири голи динамівців принесли вольову перемогу збірній України U19 у грі з Марокко U20

Чотири голи динамівців принесли вольову перемогу збірній України U19 у грі з Марокко U20

Сьогодні юнацька збірна України U-19 (футболісти не старші 2005 року народження) провела свій третій поєдинок на міжнародному турнірі в Південній Кореї.

У третьому, заключному для себе матчі синьо-жовті зустрілися зі збірною Марокко. Поступаючись по ходу першого тайму з рахунком 0:2, українські футболісти змогли переломити хід зустрічі й перемогти — 4:3.

Усі чотири голи в активі київських динамівців. Дубль на рахунку Матвія Пономаренка, ще по м'ячу забили Назар Балаба й Тарас Михавко.

У грі взяли участь восьмеро представників «Динамо». Шестеро з них – Тарас Михавко, Назар Балаба, Олексій Гусєв, Максим Василець, Дмитро Кремчанін і Матвій Пономаренко – з’явились у стартовому складі, ще двоє – Назар Янчишин та Єгор Сизонюк – вийшли на заміни. Також у турнірі брав участь динамівець Вячеслав Суркіс

Нагадаємо, у стартовому турі підопічні Олега Кузнецова поступилися господарям (2:4), після чого перемогли команду В’єтнаму (3:2).

З 15-го до 21 листопада ця юнацька збірна України гратиме у кваліфікаційному раунді Євро-2024 (U-19). За підсумками жеребкування синьо-жовті зустрінуться з командами Словаччини, Косова та Мальти (господар змагань).

Марокко (U20) — Україна (U19) — 3:4 (2:2)

Голи: (7), (20), (83) — Балаба (24), Михавко (45+2), Пономаренко (49, 80, з пенальті).

Україна: Фесюк, Лисенко, Михавко, Балаба, Гусєв, Михайлів (Янчишин, 45), Ващенко (Сизонюк, 90+2), Василець (Микитюк, 60), Деркач, Кремчанін (Годя, 90+3), Пономаренко.

Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер