П'ятеро динамівців зіграли за «Говерлу» в третьому турі УПЛ

П'ятеро динамівців зіграли за «Говерлу» в третьому турі УПЛ

Удома підопічні В’ячеслава Грозного розписали безгольову нічию з гостями із Полтави. До гравців нашого клубу, які в попередніх турах уже виходили на поле у футболках ужгородців, приєднався воротар Максим Коваль (на фото праворуч), для якого поєдинок із «Ворсклою» став дебютним у складі закарпатців. Він вийшов на поле зі стартових хвилин та зіграв увесь матч, залишивши свої ворота у недоторканності. Так само всі 90 хвилин провели на полі динамівські захисники Сергій Люлька та Віталійс Ягодінскіс. Якщо перший уже мав досвід виступів за «Говерлу» в минулому сезоні й довіра головного тренера цілком прогнозована, то Ягодінскіс, щойно з’явившись у команді, відразу завоював собі місце в основному складі й, схоже, В’ячеслав Грозний серйозно розраховує на нього як на ключового гравця.

Нападник В’ячеслав Панфілов вийшов на заміну замість Максима Шацьких на 85-й хвилині.

Також поки що лише виходить на заміну півзахисник Віталій Каверін. У грі з полтавчанами наставник випустив його на кілька хвилин наприкінці зустрічі замість Дмитра Трухіна. Щоправда, це не завадило Віталію отримати попередження на 90-й хвилині матчу. Також жовті картки записали до свого пасиву Ягодінскіс та Люлька.

Також зазначимо, що в матчі взяли участь троє екс-динамівців. У складі «Говерли» це нападник Максим Шацьких (вийшов на поле зі старту та був замінений на 85-й хвилині). А у складі «Ворскли» – воротар Станіслав Богуш (на фото ліворуч) та півзахисник Денис Дедечко, які провели на полі весь матч.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер