Кубок чемпіонів Співдружності пройде в Санкт-Петербурзі. Жеребкування

Кубок чемпіонів Співдружності пройде в Санкт-Петербурзі. Жеребкування

Відбулось жеребкування ХVI міжнародного турніру «Кубок чемпіонів Співдружності країн СНД і Балтики», який пройде з 19 по 27 січня 2008 року в Санкт-Петербурзі, в приміщенні СКК «Петербурзький» і Палацу спортивних ігор «Зеніт». Перенесення змагань до міста на Неві пов’язано з проведенням у цей час чемпіонату світу з хокею з м’ячем у Москві.

Усі учасники поділені на 4 групи: «А» — Росія, Туркменістан, Молдова, Естонія; «В» — Азербайджан, Казахстан, Литва, Таджикістан; «С» — Латвія, Грузія, Сербія (ОФК, Белград), Киргизстан; «D» — Узбекистан, Бєларусь, Україна, Вірменія.

Спочатку клуби, конкретні назви яких стануть відомі згодом, проведуть одноколові турніри в групах. Ігри відбудуться 19, 20, 22 січня. Далі змагатимуться за системою плей-офф: дві кращі команди з кожної групи вийдуть до чвертьфіналу. На цьому етапі 23 січня зустрінуться А1 — В2, D1 — С2, В1 — А2, С1 — D2. У півфіналі 2 січня зустрінуться переможці пар А1/В2 — D1/С2, В1/А2 — С1/D2. Фінальний матч пройде 27 січня, повідомляє газета "Прессбол".

Окрім представника України, уже відомий один учасник групи «D». Це БАТЕ (Борисов, Білорусь). Високі шанси стати чемпіоном Узбекистану має ташкентський «Пахтакор», а в Вірменії за першу позицію продовжують боротьбу «П’юнік» і «Бананц».

У Кубку чемпіонів Співдружності країн СНД і Балтії «Динамо» брало участь десять разів і чотири рази поверталось додому з головним призом – у 1996, 1997, 1998 і 2002 роках.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер